Assassin's Creed III - Spil Release/Preview

Huma | 5. July 2012 | 3 Kommentarer

Så er Ubisoft endnu en gang klar med en tre’er til den populære AC spilserien og der er store forventinger til spillet.

Nordamerika i det 18. århundrede – Efter mere end 20 års konflikt, er 13 amerikanske kolonier, og den britiske krone på randen af krig. Blod er uundgåelig. Ud af gløden fra hans brændende landsby, kommer der en person, hvis kamp for frihed og retfærdighed skal udkæmpes i revolutionens flammerne.

Som skrevet, forgår den nye plot i Nordamerika hvor en oprør blandt kolonister i 18. århundrede, 1775 for at være præcis, er faretruende tæt på. Spillet nye snigmorder er Connor, som har svoret sikkerhed og frihed til sit folk og sit nation. For at kunne det, skal han jage fjender gennem en kæmpe, åben og realistisk verden. Ved at bruge de dødlige evner i de voldlige opgaver som han på tager sig, vil føre ham fra det kaotiske bygader til bloddryppende slagmarker i den farlige Amerikanske vildmark. Man vil møde legendariske helte i den Amerikanske historie og sammen konspirere for at tilintetgøre dem, der truer selve Liberty.

Spillet bliver udgivet den. 31. Oktober 2012 til PC, PS3. Xbox 360 og til den kommende Wii U konsol på et senere tidspunkt.

Connor er krigersøn af en mor som er indianer og en britisk far. Jo mere revolutionen nærmer sig, vil hans klan blive truet af en magtfuld gruppe som ønsker at knuse den Amerikanske revolution og kontrollere de 13 kolonier.

Chokeret over hvad der er sket i hans landsby, drager han af sted for for at stræbe efter frihed.

Hans dræber instinkter, æret ved års træning og jagt i vildmarken, tillader ham at stalke og eliminere målene uden at sige et lyd. I åbne kamp, vil han kan kunne bruge en lang række forskellige våben, inklusiv helt nye våben som tomahawks, rope darts, firearms og meget mere. Århundrer før ordet “black ops” er brugt vil han som pioneer bruge denne type krigsførelse.

Følg efter fjenderne gennem en massiv, dynamisk verden som konstant ændre sig. Fra de legendariske slagmarker ved Lexington og Concord og de tætpakkede gader i Boston og New York til sneklædte Appalachian vildmarken, vil Connor før krig i en åben miljø. Om du forfølger fjendens blodspor gennem nyfaldet sne, eller tager fordele i de hylende vinde og tykke tåge til brug af hans angreb, er en ting sikkert: Det er kampe du aldrig nogensinde har prøvet før.

×

3 Kommentarer til "Assassin's Creed III - Spil Release/Preview"

  1. allyourbasegaming says:

    Hej, spændende post. Jeg har ikke kunne få fat i koder til ASSASSIN’S CREED III. Min blog, handler også om Gaming sådan generelt.

  2. Christian says:

    jeg har gennemført det

  3. Silas02 says:

    Er der koder til assassin’s creed 3

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.