Call of Duty: Black Ops II - Preview

Call of Duty: Black Ops II - Preview

Huma | 1. November 2012 | 5 Kommentarer
 • Titel: Call of Duty: Black Ops II
 • Original titel: Call of Duty: Black Ops II
 • Platform: Wii U, PS3, Xbox 360, PC
 • Udgiver: Activision
 • Udvikler: Treyarch
 • Serie: Call of Duty
 • Genre: First-person shooter
 • Udgivelsesdato: 13. November 2012 (DK)

Beskrivelse

Black Ops II placerer spilleren i en ikke så fjern fremtid, hvor en ny generation af krigsførelse har sat sit præg. robotter, droner og fjernstyrede bomber, er hvad der vil afgøre, hvem der vinder. Hvad gør du, når fjenden har sit sigte på dig? CoD: Black Ops II giver dig svaret.

 

Plottet

I Single player er der 2 forbundne historier, den ene er sat i 70’erne og 80’erne og den anden i 2025. Hovedpersonen i Black Ops, Alex Mason vender tilbage i Cold War sektionen, hvor han vil kæmpe i krige for De Forenede Stater i den Kolde Krig. Kendte områder i første del af spillet inkludere steder som Central Amerika, Afghanistan under Sovjet’s invasion og Angola. Første del vil også have Raul Menendez som primær fjende, en nicaraguansk narko-terrorist og leder af “Cordis Die”. Masons ven og kollega Frank Woods vender også tilbage, som også vil fortælle historien i 2025 del af spillet.

I 2025 del af spillet vil det være Alex Mason’s søn David som er hovedpersonen. Da en cyberangreb rammer den kinesiske børs, forbyder Kina export af de sjældne jordelementer, hvilket fører til en ny Kold Krig mellem Kina og De Forende Stater. I dette æra, er krig defineret af robotteknologi, cyberkrig, ubemandet vogne og andre fremtids teknologier. Menendez vil forsøge at udnytte dette til at sørge for at begge lande går i regulært krig ved øge konflikterne mellem dem. Kendte områder i dette del af spillet inkludere Los Angeles, Singapore, Socotra og Yemen.

Strike force missioner

Black Ops 2 bliver den første CoD der får et historie hvor spillerens valg for en effekt på den nuværende mission og fremadrettet i historien. Kendt som Strike Force missioner, vil disse dukke op i 2025 historiedel. Ved at vælge et af dem, låses resten af dem medmindre man vælger at begynde på et nyt campaign. Strike Force missioner tillader spillere at kontrollere forskellige våben som ubemandede luftvåben, jet jægere og robotter. Når en spiller dør i Strike Force missioner vil campaignen fortsætte med at tælle, istedet for at spilleren skal loade en tidligere gemt checkpoint. Ved slutningen af spillet vil spilleren kunne se sit resultat på den nye Kolde Krig, og spilleren få at se hvad man kunne have gjort anderleds.

Zombier

Zombie mode vender tilbage til CoD: Black Ops 2 med sit helt egen campaign.

Multiplayer

Black Ops 2 multiplayer del introducere spillere til en ny “pick-10” allokerings system der tillader en kombination af alle 10 genstande der gør det hele næsten muligt i en nyt gennemtænkt Create-a-Class. Den nye Score Streak system belønner spillere der hjælper sit team til en sejr. League Play, CODcasting og Live Streaming kombinationgør Call of Duty sjovt at se, hvor spillere værktøjer til at filme og kommentere sit spil og udgive dem.

Galleri

×

5 Kommentarer til "Call of Duty: Black Ops II - Preview"

 1. kasper says:

  hvordan for man snyd til Black ops2 hvor man ikke kan dø og flyve

 2. emil says:

  DET ER DET FEDET SPIL I VERDEN

 3. Chris says:

  Det nye COD ser helt vildt fedt ud – er død træt af mw2 og skal helt sikkert have det nye!!!!!

  • mikkel says:

   Dette spil er fuldstændigt ligeså skuffende som det første blackops. Kedelig campaign del. Grå multiplayer del. Med dårlige baner. og de har splittet zombie delen helt ad. Sikke noget hø at bruge så mange penge på!!

   • ? says:

    Jeg synes det er fedt for jeg har det ;) det er så skægt at køre bus i zombie transit banen :) det koster nesten 500kr så bare køb det det er fedt. Vis man synes det er dårligt så er det fordig at man er sjalu over ikke at have det men det er rigtig fedt.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.