Skylanders: Giants - Preview

Skylanders: Giants - Preview

Huma | 29. October 2012 | 0 Kommentarer
  • Titel: Skylanders: Giants
  • Original titel: Skylanders Giants
  • Platform: PS3, N3DS, Wii, Wii U og Xbox 360
  • Udgiver: Activision
  • Udvikler: Toys For Bob, n-Space (N3DS)
  • Serie: Spyro the Dragon
  • Genre: Platform
  • Udgivelsesdato: 19. Oktober 2012 (DK)

Beskrivelse

Skylanders Giants bygger på den banebrydende ide fra Skylanders Spyro Adventure, som sammensmelter de fysiske og virtuelle verdener med en innovativ serie af cross-platform legetøjsfigurer, der har “hjerner”, som spillere overalt kan bringe magisk til live i spillet Skylanders.

Giganterns Historie

For tusinder af år siden ud kæmpede giganterne episke kampe i Skylands, men de blev forvist til Jorden. En ny trussel er dukket op, så det er tid til at bringe dem tilbage, så de sammen med Skylanderne kan overvinde Kaos. Kun du kan sætte dem på Portal of Power og sætte deres kræfter fri i den ultimative kamp om at redde Skylands!

Plottet

Spillets plot er centreret omkring fortidens Skylanders, om hvem Giganterne er samt hvor dan de blev separeret fra de normale Skylanders. I spillet vågner Kaos på Jorden som legetøj og finder en portal hvor han derefter vender tilbage til Skylands. Men den havde en uforudset effekt på ham, dad det forårsager elektricitet drysser omkring ham. Dette vækker en antik Arkeyan Conquertron, hvilket Kaos vil tage kontrollen over, og begynder derfor at søge efter det Tabte By Arkus, som gemmer på Glove of Arkus, en genstand med utrolige krafter som tillader bæreren at kontrollere de antikke Arkeyans. På omkring denne tid, har Flynn købt en ny luftskib kaldt Dreadyacht. Skylanderne og Cali bruger skibet og sammen går de ud på forskellige opgaver og prøver at stoppe Kaos med hjælp fra de nu vækket Giganter som var de første Skylanders (Omtalt i Skyland Spyro’s Adventure som Elder Elementals).

Eventyret om Giganterne (engelsk dub)

Figurerne

Ved at bruge Portal of Power der medfølger spillet, kan man placere de 3 figurer der medfølger (og figurer man køber som stand alone), kan man benytte dem i sit spil og få adgang til nye områder, nye fjender og endnu flere opgaver til at beskytte og redde Skylands.

Galleri

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.