Assassin's Creed II - lige for døren

† Daniel † | 15. November 2009 | 5 Kommentarer

Ubisoft ligger klar med endnu en udgivelse, der har mulighed for at  danne rammen om årest store (og nok blandt de sidste) hit. Nemlig Assassin’s Creed II, der grangiveligt vil slå sin vej igennem spilverdenen på hård og solid maner.

Nu ligger den snart udgivet og berømte spiltitel Assassin’s Creed II (2) lige for dørene. Denne gang går turen nemlig til Italien, hvor der forhåbentlig venter sig en masse stealth action i den kommende spilletid. Den nye assasin skulle angiveligt gå under navnet Ezio Auditore da Firenze, som i øjeblikket ligger godt indpakket i bokse, der snarest udsendes til massevis af spilelskere verdenover.

Det nye plot udspiller sig som sagt i en række af italienske byer, særligt at bemærke, under den italienske renæssance engang i det 16. århundrede. Herved stifter spilleren bl.a. bekendskab med historiske figurer såsom geniet Leonardo da Vinci eller filosoffen  Niccolò Machiavelli. Hvad der videre måtte hænde af utænkelige kulturelle hændelser i dette spil, vides ikke endnu.

Spillet udgives hhv. til PlayStation 3, Xbox 360 og PC den 20. november 2009, og engang i første kvartal af år 2010 til PC, som imellemtiden kan forberede sig på en tålmodig og frustrerende ventetid og blot døje med brugeruploadede videosnase fra YouTube, uploaded af hånlige konsolejere.

Indtil da ligger der sig ingen klare udsigter for, hvad vi reelt kan forvente af dette års mulige store spilhit. Personligt håber jeg selvfølgelig på et gispende  spileventyr i fornøjeligt selskab med denne nye karakter – men hvem ved. Måske bliver det årets store fiasko?

Giv gerne dit besyv med :).

Står dette spil højt på din ønskeliste?
Hvad er dine forventninger?

×

5 Kommentarer til "Assassin's Creed II - lige for døren"

 1. heeejj says:

  det er det fedeste spil i verden

 2. Det er din mor!!! says:

  øøøjjj… jeg ELSKER bare dette spil :D 1’eren var OUVER fedt og jeg hare hørt man nu også kan svømme og stjæle våben fra vagter :) det bliver bare SÅ FEDT!!!!!!!!!!!!!!!1

  • Det er din mor!!! says:

   ups.. jeg skrev vist jeg elskede det før :) det kan jeg jo ikke rigtig være sikker på om jeg gør før jeg har prøvet det.. jeg jeg tror det! xD

 3. Frederik says:

  Ved i om der kommer et assassin´s creed 3??

  • Daniel says:

   Assassin’s Creed 3 er blevet annonceret – ovenikøbet med mulitplayerdel!

   Jeg må ærligt erkende, at jeg blev en kende skuffet. Jeg har ikke engang gidet at hive mig selv igennem resten af spillet endnu. Styringen virker helt latterlig. Men det er jo bare min mening :).

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.