Star Wars Empire at War - Anmeldelse

Snyd.dk | 1. December 2008 | 0 Kommentarer

Spil Anmeldt: Star Wars: Empire at War

Anmeldelse af: Darth Master

Anmelderens Karakter: 7 / 10

Udgiver: LucasArts

Udvikler: Petroglyph Games

Udgivelsesdato: 17/02/2006

Platform: PC

Genre: Real Time Strategy (RTS)

Snydekoder til Star Wars: Empire at War

Iført maske og kappe rejser jeg galaksen tynd i håbet om at finde oprørsstyrkerne, der truer freden i det Galaktiske Imperium. Til lands tramper mine store AT-AT’er fjenderne i smadder. I luften blaster mine Stjerneødelæggere fjendens skibe itu. Men alt dette er kun forberedelser. I baggrunden lurer et våben, der aldrig har set mage… et våben hvis skud har styrke nok til at tilintetgøre en hel planet…

Jeg kan slet ikke tælle, hvor mange gange jeg har været det Galaktiske Imperium i EaW. Følelsen af at have kontrollen over sin helt egen Star Wars-stjerneflåde har altid været min egen lille drenge-drøm. Det var derfor også med stor glæde at jeg satte EaW i min maskine og hurtigt valgte Imperiet. Der er selvfølgelig også den anden faktion, oprørerne, men de virker på mange måder kedelige og klodset sammensat. Det er sandsynligvis en smagssag, men det er af den simple årsag at Imperiet blev min foretrukne faktion.

Star Wars Empire at War ss 1

Spillet tager sit udgangspunkt i årene efter den tredje film i Star Wars-sagaen, hvor jedien Anakin Skywalker nu er den frygtede Darth Vader. Det er nu op til en selv om man vil følge Star Wars-historien som Oprørs-alliancen eller ændre den via det Galaktiske Imperium. Hver faktion har sine egne styrker, men hvor Imperiet meget hurtigt kan mobilisere sine styrker, må man som Oprørs-Alliance bruge snilde og list for både at erobre planeter og avancerer teknologisk.

Star Wars Empire at War ss 2

Alt dette ville have været fint, hvis det ikke var for den markante sværhedsgrad, der er i mellem faktionerne. Der var ingen støre problemer med Imperiet, men jeg løb konstant ind i problemer som Oprørs-alliancen. Gang på gang måtte jeg starte forfra, fordi computeren ganske bare udmanøvreret mig…

Star Wars Empire at War ss 3

Selve spillet er delt op tre forskellige områder. Man har det strategiske kort, hvor der planlægges hvilke planeter der skal angribes og derefter har man to kort, hvor kampene foregår. Disse to kort omhandler kampe over planeter og kampe på planeter. Selvom ideen ikke just er ny, fungerede det faktisk udmærket i starten.

Star Wars Empire at War ss 4

Problemet var blot, at kampene til tider løb ud i en konstant strøm af ensformighed. Dette gælder især for rum-kampene der meget ofte løb ud i samme strategi: Ødelæg fjendens rumstation og eliminerer resterende fjendtlige skibe. Efter nogen timer med det føler man ikke samme gejst, som da man første gang startede spillet.

Star Wars Empire at War ss 5

Det grafiske aspekt i spillet lægger sig ikke op af noget revolutionerende. Det er tydeligt at dette er Star Wars og det kan man også se på enhederne, der uden tvivl ligner filmenes store fartøjer og skibe. Planeterne er ligeledes Star Wars, men det er faktisk forfriskende at spille på diverse planeter, der gang på gang ser ganske udmærkede ud.

Star Wars Empire at War ss 6

Musikken er selvfølgelig fra John Williams lille melodi-samling og er derfor smukt og stemningsfyldt. Men hvad kunne man ellers forvente?

Star Wars-spillene har grundlæggende svinget meget i kvalitet. Der har både været de store opture og kasse-successer, men der har i den grad også været virkelig forfærdelige spil i mellem dem. Star Wars: Empire at War er ingen af ovenstående. Det virker upåklageligt, men prøver heller ikke rigtigt at skabe noget nyt.

Star Wars Empire at War ss 7

Er du Star Wars-fan er spillet et must, men er du mere af den skeptiske slags der gerne vil bruge pengene på et langtidsholdbart strategispil er det nok ikke EaW der skal smides de store mønter i.

Karakterer:
Grafik: 7
Lyd: 8
Gameplay: 7
Holdbarhed: 7

Samlet Karakter: 7

+ Plus: Kontrol over stjerneflåder. Variationen af planeter.
– Minus: For ensformige kampe. Sværhedsgraderne virker ikke særlig planlagte.

Star Wars Empire at War ss 8

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.