Guild Wars - Anmeldelse

Soyaman | 9. October 2008 | 8 Kommentarer

Spil Anmeldt: Guild Wars

Anmeldelse af: SOYAman

Anmelderens Karakter: 8 / 10

Udgiver: ArenaNet

Udgivelsesdato: 26/04/2005

Platform: PC

Genre: Role-Playing (RPG)

Snydekoder: Ingen endnu

Historie
Du spiller som din karakter i en by Ascalon som er blevet angrebet af racen Charr du skal kæmpe dig ud af området mens du beskytter prinsen, du skal få ham og dig selv op i bjergene i sikkerhed
men det var måske svære end i troede

Kamp, magier og hjælpemidler
I spillet for du lov til at vælge mellem 5 forskellige klasser
Warrior: stærk i nærkamp og mere armor end de fleste klasser, dårlige ting: lav energi
Mesmer: magiker som kaster forbandelser og magier for personlige formål (energi osv.) lav armor
Ranger: bruger bue og pil, kan få et dyr til at hjælpe sig. Dyret kræver 2 magi pladser (til at genoplive og for at være der)
Necromancer: stærk magiker kan påkalde en stor hær af udøde eller stjæle liv fra fjenden. Lav armor kræver ofring af sine egne livspoint for at helbrede ens mini hær
Elementalist: stærk magiker der er fokuseret på at give en masse skade. Lav armor og magierne kræver en masse energi

I spillet er der ingen hoppe funktion, det behøver man heller ikke. Man kan gå ved hjælp af musen, trykker på et sted og ens karakter går automatisk derhen, det er smart men nogen gange kan man side fast mellem et træ eller andet og det er lidt irriterende at man skal gå tilbage vis man er i kamp
der er mange hjælpemidler i spillet, i magierne står der hvad du skal ha at vide for at forstå hvad den gør, og vis du ikke kan huske hvad man skal trykke på for at åbne et vindue trykker man på Menu, der er også en support knap et eller andet sted, der kan man få noget information om ens magier eller andet (du kommer ind på en hjemmeside)

Henchmen, og byer
Spillet kræver du konstant har forbindelse til internettet, men spillet kræver ikke du skal bruge andre spillere til at klare Quests eller missioner, du kan finde disse Henchmen som står i byerne det er computer styret karakterer som du kan invitere til gruppen og bruge til hver en tid, det er i det level som man burde være i området, det er meget smart, da det kan være svært at finde folk til din quest
i Guild wars møder du kun spillere i byer, når du går uden for byen har du din egen kopi af verden når du så går gennem portalen til en by vil du måde personer igen, du har været i en by en gang med en karakter kan du rejse der til så mange gange du vil, når du vil, man skal åbne for kortet (M), finde sin by og trykke på den, så rejser du til, det tager omkring 10sekunder medmindre du har dårlig forbindelse eller langsom pc.

Min personlige mening om dette spil:
fedt spil, synd der er nogen som sammenligner det med World of Warcraft det minder lidt om det (genren) med syntes selv det er meget bedre, du kommer hurtigt i level 20 så du skal ikke vente særlig lang tid for at komme hen til de sjove steder i spillet, men selv om du er i level 20 bliver spillet stadigvæk svære og svære
der er masser af lys og lyd i spillet, grafikken er mega god så det er ikke et minus, det er også fedt at ens sværd faktisk skinner det ser meget realistisk ud!

Når du så har gennemført spillet kan du gå i krig med en af de 3 udvidelser eller gøre din karakter sejere / stærkere med runer ”elite armor” og sjældne våben (sjældne våben er ikke specielt ”bedre” de ser bare meget sejere ud, men det er også nok til at folk sælger og køber dem og elite armor er også sejt men gør ingen forskel)
vil anbefale du prøver dette spil før du siger noget negativt om det, der er ikke meget dårligt i spillet og sindssyg god grafik når man tænker på det blev lavet for 3 år siden!

×

8 Kommentarer til "Guild Wars - Anmeldelse"

 1. Soyaman says:

  Ja, Jannik. Spillet koster pengene. Kun 1 gang. Dvs du skal -ikke- betale hver måned som i World of Warcraft ;)
  http://guildwars.com/support/downloadclient/default.php
  Du kan læse der hvad der er at vide om deres client (Clienten er det der bruges til at installere og køre spillet med. De forklarer det kræver en account.)

  Og PCen er ikke det helt store det kræver. Prøv http://www.systemrequirementslab.com/cyri/. Søg Guild Wars og klik på den store knap. Det er ikke en virus, Men du skal give den adgang til at kigge på hvad din PC kan køre.

  Håber du får det sjovt, Jeg har brugt rigtig mange timer I spillet ;)

 2. Jannick says:

  Kan du ikke sende et link og koster den fulde version penge?:)

 3. Jannick says:

  Kræver det en god computer? :)

 4. Oliver says:

  Jeg Spiller selv guild wars en fantastisk spil meget bedre grafik end jeg nogensinde har set

 5. James says:

  snyd.dk det er ikke rigtigt
  Dem der laver guild wars er de samme.. OG der er flere
  det er et gammelt spil og stammer faktisk helt tilbage fra 2001 da det var gratis

  nogle ansatte på guildwars har osse lavet Knight-online

  -james-

 6. marcus says:

  men det skal du for det er herre cool

 7. Snyd.dk says:

  Spændende anmeldelse Soya.. Tror tit folk sammenligner det med WoW – da det er gamle Blizzard medarbejdere som sagde op og lavede Guild Wars.
  Jeg har dog ikke fået det prøvet endnu, men burde nok give det en chance

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.