007 Blood Stone - Anmeldelse

007 Blood Stone - Anmeldelse

@nugat@ | 17. February 2011 | 1 Kommentar
 • Spil anmeldt: 007 Blood Stone
 • Anmeldelse af: @nugat@
 • Anmelderens karakter: 7.1/10
 • Udgiver: Activision
 • Udvikler: Bizarre Creations
 • Udgivelsesdato: 2. nov 2010
 • Platform: PS3, Xbox 360, PC
 • Genre: 3. Person Shooter (3PS)
 • PEGI: +18

Forhistorie

Blood Stone er det andet Bond spil der er udviklet under Activision Efter at have købt “Bond licensensen”

Og det er det første der udvikles af Bizarre Creations. Spillet er et Tredje persons skydespil med biljagt segmenter der er blevet smidt i for at få spillet til at virke længere.

Det blev udgivet på PlayStation 3 og Xbox 360 samt PC den 2. november 2010.

Der er også en Nintendo DS-version, Der er blevet udvikelt af n-Space.

Med MGM Studios finansielle situation bliver Bond 23 udskudt til Nov 2012 på dette punkt, så Activision og bizarre Creation en god mulighed for at skabe en original Bond fortælling stjernespækket med den nuværende James Bond, Daniel Craig.

Vil dette spil efterlade os med forvirring ud over alle grænser?!. Eller har Activision og Bizarre udvidet Bond unirverset endnu en gang.

Rygter: Noget vi lige skal have på plads

Så vi er blevet enige om at dette spil er blevet lavet FØR filmen. Og det sætter allerede det første spørgsmålstegn hos tilhængerne.

Hvorfor er spillet lavet før filmen?
Pg.a MGM Studio der står for James Bond filmene er under finansielt pres bliver filmen udskudt til 2. November 2012.

Men hvorfor er der så kommet et spil der slet ikke har noget med James Bond historien at gøre.
Activision og Bizarre Creations har valgt at lave deres egen Bond fortælling.

Ved vi om filmen kommer til at hedde “Blood stone”
Højst sandsyneligt ikke. Der går rygter om at den næste film kommer til at hedde “Bond 23”

Så spillet hænger ikke sammen med nogle film fra Bond serien.
Nej spillet har intet at gøre med nogle af James Bond filmene, kort sagt.

Historien til 007

Arhh ja, Bond som vi kender ham fra quantum of solace. Piger, Jagtscener, og Biler. Ja Bond er tilbage.

I modsætning til tidligere James Bond-spil, den her gang gang tager historien i spillet en helt ny synsvinkel på tingene. tag med den britiske agent på jagt efter en manglende forsker, der arbejdede på en kur mod sygdomme fra biologiske våben.

Som du kan forestille dig, fører en ting til en anden, og Bond må nu forhindre en global kemisk krig, samt afsløre dem, der står bag det hele.

Under hans eskapader i Athen, Monte Carlo, Rusland, Thailand og andre eksotiske steder, også møder han en kendt smykkedesigner. Nicole Hunter. Som slutter sig til Bond i forsøget på at stoppe MI6 organisationen.

Men ved første øjekast forekommer historien måske ikke så interessant, Bizarre Studios ved virkelig hvordan man trækker tid ud. spillet tar dog et par interessante drejninger, især senere i spillet.

Du har alle mulige spændende ting at gøre, ud over dræbe dine fjender, Jagtscener gennem befolkede områder eller bådjagt efter skurkene.

Samlet set, hvis det ville have været omdannet det til en egentlig James Bond film, ville Blood stone sikkert have haft en vis succes, især med tilhængere fans af filmen og bog franchisen.

007 Blood Stone Gameplay

Med hensyn til selve gameplayet, er der ikke meget der har ændret sig fra 2008s, Quantum of Solace, Spillets motor er den samme, selv om Bizarre Studio har poleret nogle ting væk og tilføjet et par nye funktioner, herunder bedre nærkamp og manøvrer, plus alle jagt sekvenserne i spillet.
Du for mulighed for køre i hurtige sportsvogne, herunder Bonds kendetegn Aston Martin DBS, og andre køretøjer, der spænder fra jagt i en fritidsbåd til lastbils forfølgelser.

Bond føles meget mere “kraftfuld” i denne omgang, ikke kun gennem sin dødbringende nøjagtighed med næsten enhver form for våben, men også hans nærkamps færdigheder, som han kan vise gennem kamp på nært hold. Og selvfølgelig “Mark and execute” som er taget direkte fra Tom Clancys: Splintercell Conviction.

Spillet var ikke ikke så svært ingengang på “007” sværhedsgraden. På næsten alle indstillinger, kan du udfordre dig selv ved at forsøge at tage så mange vagter ud så muligt uden at aktivere alarmen eller bruge våben.

Blood Stones, AOS stealth Funktion er ret godt lavet, og med en smule tålmodighed, kan du tage en masse fjender ved hjælp listighed.

Du kan nemt blive siddende i skyggerne eller bag et andet fast matriale og vente, indtil vagterne når en bestemt position og tage dem ud.

En af de store nye funktioner der er tilføjet i Blood Stone, er en version af, detective mode, bl.a Set i sidste års, Batman: Arkham Asylum. Bond bruger sin Smartphone, og han har nu mulighed for at se fjender bag mure Waypoints og eksplosive genstande samt oversigt over hvilke våben dine fjender holder.
Denne funktion er en super tilføjelse og gør spillet en del sjovere. Den bruges blandt andet også til at skanne fjendens databaser og til at åbne pengebokse computere og sikkerhedkameraer Osv.

Lyd og Lydeffekter

Lyden er ganske god. Og jeg var helt væk der jeg hørte tema sangen. Og Introen var simpelthen en fantastisk oplevelse.

Multiplayer

Puha jeg glemte helt multiplayer-delen i Blood Stone.

Hovedsageligt fordi du ville ikke ligefrem forventer multiplayer i sådan et historie-centreret spil. Alligevel valgte Bizarre at tilføje denne mulighed med forskellige scenarier.

Klassisk Team Deathmatch og Last Man Standing, der sætter et hold af spioner mod lejesoldater. Ikke meget mere at sige.

Multiplayer giver lige et ekstra “Puf” til spillet men du finder desværre ikke særlig mange der spiller online. Jeg sad i næsten 1 time og ventede på spillere men uden held.

Vurdering

Dette bliver en svær omgang, mest på grund af der var mange ting jeg kunne lide ved spillet og samtidig ikke lide på sammetid.

Lyd & Lydeffekter: 8.8
Fantastisk valg af musik og lydeffekter. Musikkens stemning kommer ofte meget an på hvad du fortager dig.
Mens du sniger: Får du ofte intet musik og lyden er dæmpet en del giver dig en følelse af…. Ja at du faktisk sniger.
Mens du er i kamp: Får du ofte musik og en masse lydeffekter og får dig til at føle suset mens du er i kamp.

Introen og valget af musik er Fantatisk jeg tror aldrig nogensinde jeg har hørt sådan en god titel sang i et spil før.

Grafik og effekter: 9.0
Fantastisk allerede da jeg stoppede spillet i mit DVD drev blev jeg overrasket jeg har aldrig nogensinde set sådan en kreativ installations-skærm.
Jeg nød at sidde og kikke på de filmatiserede øjeblikke i spillet.

Levetid: 6.4
Spillet er meget kort og generelt er det ikke så frygtelig lang. Spillet bliver meget kedeligt med tiden, og du føler at du gentager dig selv igen og igen.

Total Vurdering: 7.1
Som jeg nævnte før er det en relativ hurtig oplevelse, og spillet har det med at gentage sig selv bare i andre omgivelser. Jeg følte at jeg sad og spillede Splinter cell og ikke James Bond.

Men hvad jeg må give ros for, er deres valg af stemmer og deres “Voice actors”

Jeg syntes det er lidt skuffende at se at de har puttet Multiplayer i. De skulle have fokuseret på Singleplayer eftersom James Bond serien i mine øjne altid har været bedst i Singleplayer delen.

Jeg kan godt anbefale spillet til Tilhængere af Bond serien men jeg vil stærkt anbefale at vente til at prisen er faldet.

Og så lige det at Dette ikke er et spil baseret på en film. Det er en fin idè og jeg nød Singleplayer delen i fulde drag. Men det tog mig kun 8 timer i alt på 007 sværhedsgraden at gennemføre spillet (Cut scenes er talt med)

×

1 Kommentar til "007 Blood Stone - Anmeldelse"

 1. Rikke says:

  Rigtig super godt spil – og anmeldelsen rammer rigtig plet syntes jeg – den er ærlig, men der er noget i det spil som fanger mig meget. Tror jeg vil spille det lige nu :D

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.