Minecraft - Anmeldelse

Snyd.dk | 2. April 2011 | 14 Kommentarer
 • Spil anmeldt: Minecraft
 • Anmeldelse af: SnydAdmin
 • Anmelderens karakter: 9.6/10
 • Udgiver: Mojang Specifications
 • Udvikler: Mojang Specifications
 • Udgivelsesdato: 2011.
 • Platform: PC, Mac, iPhone, iPad
 • Testet Platform: PC
 • Genre: MMO / Sandbox

Indledning

Der er snart langt imellem de gamere der endnu ikke har hørt om Minecraft – det har i 2010 vundet utallige præstigefyldte priser og slået mange store spil på målstregen i kampen om gamernes gunst. Her i 2011 regner det stadig med gamerpriser til teamet bag Minecraft – og spillet er ikke engang reelt udgivet, men blot i en tidlig beta version.

Minecraft går i sin enkelhed ud på at overleve, finde ressourcer og bygge ting – Dog kan spilles laves i mange variationer hvor man skruer op eller ned for de enkelte elementer i spillet.

I den ene ende af spektret findes der Classic Minecraft som er den rene kreative model hvor du har adgang til alle blocks (byggeklodser), du kan ofte flyve for at gøre byggearbejdet nemmere samt der er ingen trussel for dit liv (ingen hitpoints eller monstre)
I den anden ende findes der Survival Minecraft hvor det gælder om at holde sig i live fra de mange monstre der kommer ud om natten og på online servers skal du også passe på andre spillere, der kan slå dig ihjel og stjæle dine ting (PvP). Om dagen bruger folk så tiden på at bygge huse og slotte hvor de kan bekæmpe modstandere på deres egne præmisser.

Minecraft kan spilles som singleplayer – de fleste starter sådan og der ligger også mange timers underholdning i at overleve.
Dog vælge mange ret hurtigt at søge online efter multiplayer servers hvor man kan overleve i flok og være fælles om at bygge spændende ting.
Personligt har jeg on/off spillet Minecraft siden juli 2010 og det har en meget længere holdbarhed end mange af de store titler på markedet – Jeg driver desuden min egen server på Minecraft.dk – Minecraft har satset på gameplay frem for det visuelle – en opskrift der altid holder.

Søger du efter en multiplayer server vil jeg anbefale dig at kigge på en liste jeg selv er ved at få udviklet: Minecraft servers

Der findes multiplayer servere i mange kategorier, vi kan blot nævne nogen få som: Skyblock servers, Tekkit servers, PVP servers, Rollespils servers, Vanilla serversAdventure servers og mange mange flere.

Desuden kan du finde fede Minecraft skins på dette site.

Spillet bliver konstant udviklet af Mojang Specifications der er grundlagt af Markus Persson, men udover selve basen af spillet er der er kæmpe community af folk der laver mods og plugins til spillet og derigennem laver en masse spændende funktionalitet som Mojang alene aldrig ville kunne få udviklet. Det giver en dejlig dynamik og fleksibilitet til at lave en server lige efter dine egne valg eller at finde en server der har lige de elementer i sig, som du leder efter.

Vurdering af Minecraft

Holdbarhed: 10/10
Det er et spil der konstant bliver lavet nyt til, både fra udviklerne selv samt det store community der er kommet bland spillerne. Mulighederne er uendelige.
Du lever i en uudforsket verden der bliver autogenereret og har derfor ofte følelsen af at være på eventyr og finde spændende ting, landskaber og huler ingen andre har set før.

Grafik: 9/10
Ved første øjekast ligner Minecraft noget der høre 80’erne til, men det er faktisk noget mere levende og forførende når man først sætter sig ned og løber rundt i spillet. Dette spil har om nogen givet mig meget store forskrækkelser når jeg render rundt i en mine langt under jorden og jeg pludselig støder på et monster.
Desuden findes der masser af texture mods ude på nettet der rigtig nemt kan installeres i din klient. Derved kan du få spillet med HD textures og det kommer pludselig til at se meget meget flottere ud.
Minecraft alene ville jeg have givet 7/10, men med muligheden for at installere sine egne textures ryger den op på 9/10

Lyd: 10/10
Lyden er virkelig et vigtigt element i spillet og der er lavet en masse unikke og gode lyde til spillet – man kan ofte via lyden høre sig frem til både monstre, dungeons og andre spændende ting. Alle lyde og musik i spillet er lavet af C418
Stemningen er helt i top med disse lyde og den får top karakterer

Samlet vurdering 9/10 dog med pil op.
Absolut et af de bedste spil jeg personligt har spillet de sidste par år – mulighederne er uendelige og der laves konstant nyt til spillet så man ikke kommer til at kede sig. Spillet egner sig både til unge og gamle.

Minecraft help – Her kan du finde alt den hjælp du skal bruge til Minecraft, opsætte server mv.
Minecraft Statistik – Her kan du finde forskellig statistik, servers, skins mv til Minecraft.

Minecraft Videoer

Den server jeg selv driver har en af vores spillere lavet et par videoer – det kan måske give din en lille ide om hvad man kan bygge på en online server:

Har du selv erfaring med minecraft? Så smid endelig en kommentar og kom med din vurdering af spillet. Er sikker på at stemningen overvejende vil være positiv :)

×

14 Kommentarer til "Minecraft - Anmeldelse"

 1. micki says:

  er der nogen der har et link til en map med fly

 2. sofus says:

  jeg kunne rigtig godt tenke mig og flyve i overlevelse

 3. gustav munk says:

  hej hvordan laver man en server

 4. Rasmus says:

  Jeg synes også det er fedt, har lige lavet en server men da vi spillede hjemme ved mig virkede det fint. så da han kom hjem kunne vi ikke spille mere.
  Jeg vil gerne have hjælp med det :)

  • Snyd.dk says:

   Det lydet til at du skal have åbnet din port på din router. Prøv at google “Port forward minecraft” – der burde være hjælp derude til hvordan du nemmest gør dette.

   Og ellers kommer der en guide enten i dag eller i morgen på http://minecraft-server-list.com/ om hvordan man både opsætter en server, bukkit, plugins og port forward. (hold øje med menuen i toppen hvor jeg vil ligge guiden)

 5. karl says:

  vis i vil have snyd skal i instalere en mod der heder toomanyitems

 6. akselftw says:

  minecraft har to dele
  1.survival
  2.bygge(min favorit

 7. udødelig says:

  Hvis jeg ikke tager helt fejl så er der faktis en udgivelsesdato…

  inden i minecraft wiki under “Updates, News and Event”
  kan man i bunden se at der står
  Days until official release: XX

 8. Sofie The Crafter says:

  Jeg er totalt vild med Minecraft det er det suverænt bedste spil der nogensinde er lavet!!!! Og jeg elsker også multi det er fedt jeg spiller selv på en så gå ind og tjek den! Den hedder: 89.233.18.125:25565
  MINECRAFT STYRER!!!!

 9. Chrizzy says:

  Der findes en snydekode til at fordoble sine ting:

  1. Lav en kiste, og put det du vil fordoble i den. (sørg for at sætte den ved dit respawn punkt)

  2. Åben kisten og put alt det du vil fordoble, i din inventarliste

  3. Åben Minecraft en gang til
  !VIGTIG! ikke luk original programmet (du skal have to minecraftsider åbne på en gang)

  4. Start din verden op på den nye minecraft side, og sæt alt det du ville fordoble over i kisten igen.

  5. Gem og luk spil 2, og vend tilbage til spil 1 igen.

  6. Åben kisten, og der vil være flere (fx. Diamanter) i kisten + dem der er i din inventar :D

 10. Peter says:

  Fuldstændig enig! Spillet er et af de bedste jeg længe har spillet og samtidig et af de spil jeg har spillet i længst tid! Så… Den vurdering du har lavet ville jeg ikke selv kunne lave bedere

  • Snyd.dk says:

   Tal for din kommentar. Glad for du er enig :)

   Man tror ikke på at spillet er så holdbart 1. gang man ser det – men de har sgu ramt 100% rigtigt med det spil.
   Er selv på en pause nu fra spillet pga. jeg er ved at flytte, men der går ikke længe før jeg igen er online på en minecraft server :D

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.