Dragon Quest IIV (8) Journey of the Cursed King - Anmeldelse

† Daniel † | 16. January 2009 | 0 Kommentarer

Spil anmeldt: Dragon Quest IIV: Journey of the Cursed King

Anmeldelse af: themaster

Anmelderens karakter: 7,5/10

Udgiver: Square Enix

Udvikler: Chunsoft, Heartbeat, Level-5, ArtePiazza

Udgivelsesdato: 13. april 2006

Platform
: Playstation 2

Genre
: Role-playing game

Indledning:
Dette er den sidste udgave af Dragon Quest serien til playstation 2. I slutningen af 1900-tallet var den første Dragon Quest blevet lavet til gameboy konsollen, men spillet nåede aldrig her til Europa. Men lidt efter lidt, da manga og anime blev så småt at blive populær I Europa, kom den 8. Udgave i 2006. Dette blev en stor succes for mange RPG spillere, og nu er den solgt verden over. Den 4 og 5 udgave af spillet er nu ved at blive udgivet her i Europa.
Hvis du kender til Dragonball z, som blev vist på DR1 i sin tid, og synes den er god. Jamen så vil dette spil ikke skuffe dig. Dette spil er blevet udviklet af den samme person som skabte Dragonball. Det betyder dog ikke at den vil være fyldt med giga kamehameha angreb eller en ”spirit bomb” angreb som kan smadre alle sammen med det samme. Dette er et flot sammenhæng mellem smuk 3D grafik univers og en god historie. Kampene variere og bliver svære, jo længere man kommer ind i spillet. Spillet er ikke en typisk hack´n´slash spil hvor man ”bare” skal smadre monstre og mennesker for at komme i et højere niveau, ligesom i typiske Dragon ball eller Naruto spil. Her skal du også tænke dig om hvad du laver, og kunne udføre forskellige opgaver korrekt. Desværre er spillet på engelsk så dette spil er kun for dem som kan engelsk. (ifølge PEGI skal man være 12+ år).


Smukke udsigter:

dragonquest2dragonquest1

Historie:
Historien er om en konge, ”King Trode” og hans datter ”Medea”, som lever i et kongerige, og har det godt. Pludselig kommer der en ond troldmand, som hedder Dhoulmagus og forhekser dem begge. Nu er kongen blevet til en trold og prinsessen en hest. Derfor skal vagten ”Hero”, som er dig, hjælpe kongen og prinsessen med at besejre troldmanden. Midt i vejen møder du nogle venner, som vil hjælpe dig i slagets gang. Verdenen er spækket med farer og mysterier, som du skal vinde over.

Gameplay:
Den tager lang tid om at vinde selve spillet og længere tid til at kunne besejre spillet 100%. Så det er om at holde hovedet koldt og holde nogle pauser ind i mellem. Ellers er spillet fint og med få fejl. Det eneste irriterende er at du skal gå hele tiden. Du får først ”transport” når du når gennem halvvejs i spillet. kampscenerne er også lidt ensformigt, men den vises i forskellige vinkler. Universet i spillet er godt sat sammen. Den indeholder både smukke omgivelser og nogle seje action scener.
I selve spillet vil der forekomme “scene-cuts”, hvor der kommer en mellem sekvens i spillet, som både er gode og nogle gange sjove. En ting er værdfald sikker… hvis I spiller den så kommer i mindst til at spille den i 3 timer.

dragonquest4

kampscener:

dragonquest5

transportmidler:

dragonquest3

video: sabercat transportmiddel:

dragonquest6

Her er så min:

holdbarhed: 9/10 (spillet kan godt gøres hurtigt færdigt, men ikke hutigere end 2 dage, hvis man spillede 24 timer.)
grafik: 8/10 (det er ikke ligesom world of warcraft, men det er alligevel meget smukt 3D)
lyd: 6/10: De engelske voiceovers er ikke dårlige, og nogle af karaterne rammer dem godt, men… ikke det bedste i verden, men heller ikke det dårligste.)

I alt: 7,5/10 (hvis i spiller world of warcraft eller hardcore skydespil, så tror jeg ikke dette vil være noget for jer. Men hvis i er de typer, som godt kan lide fantasy-adventure-univers, så kan jeg varmt anbefale den. Den vil ikke skuffe jer!.)

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.