Left 4 Dead 2 - Anmeldelse

Left 4 Dead 2 - Anmeldelse

Snyd.dk | 21. March 2010 | 11 Kommentarer
 • Spil anmeldt: Left 4 dead 2
 • Anmeldelse af: Duspende
 • Anmelderens karakter: 5/6
 • Udgiver: Valve
 • Udvikler: Valve
 • Udgivelsesdato: 17 november 2009
 • Platform: PC, Xbox 360
 • Genre: FPS, HORROR

Gameplay

Til dem der ikke har spillet nogen af dem:
Left 4 Dead og Left 4 Dead 2 er en serie af spil, som foregår under en Zombie epidemi i nutidens USA. Der er 4 hovedpersoner i begge spil. De består i 1’eren af: Louis, Zoey, Francis og Bill og i 2’eren bliver man introduceret for: Ellis, Nick, “Coach” og Rochelle. Det er et basik shoot’em spil men som har fed grafik. Du kan spille online hvor du invitere 3 venner til spillet og vælger en af de 4 karatere i vil være. Ingen af karakterene har nogen specielle fordele.

Gameplayet minder meget om dens forgænger. Der er dog en masse nye våben at slå sig løs med. eller, at slå zombier løse med. I 1’eren får men den følelse af at det kun lige er der hvor man befinder sig der er en zombie epidemi. Men i 2’eren befinder man sig i det sydøstlige USA som New Orleans og Savannah. Det minder som sagt meget om 1’eren men det skal ihvertfald prøves af. Demoen kan downloades gratis hvis i har en steam konto, hvis ikke så er det her.

left 4 dead 2 ss

Våben

Der er selvfølgelig skyde våben, som 3 – 4 forskellige slags shotguns samt 2 automatiske rifler, 2 uzi’er, 1 sniper og 2 forskellige slags pistoler. Der er også en masse forskellige håndkræfts våben som bla. Brændøkse, Cricketbat, Politistav, katana (ninjasværd), brækjern, stegepande, guitar, motorsav og et baseballbat*. Der er også en ny slags “rør” bombe kaldet bile jar. Det er simpelthen kort fortalt: Boomer bræk på flaske.
* Baseballbat var desværre kun tilgængeligt hvis man forubestilte spillet men hvis en på den mission du spiller har forubestilt det får hele holdet det.

Zombier

Til dem der ikke har spillet nogen af de 2 spil:
Der er i det første spil 2 grupper af zombier. Common, og Uncommon. Common er de normale zombier som vi alle kender, der halter lidt rundt på må og få og sprænger i luften når du skyder dem i foden. Så er der uncommon infected som er lidt “badass” her er de forskellige:
SMOKER har en lang tunge, som kan skydes ud og tager så fat i de overlevende og kvæler dem mere eller mindre.
BOOMER er en tyk lavt livs zombie med 50 i liv. Han kan til gengæld brække sig ud over de overlevende hvorefter en kæmpe horde af zombier vil storme dem.
HUNTER er en fyr med hættetrøje som er blevet til en zombie. Han er hurtig og han kan overfalde de overlevede så de falder ned på jorden imens han river dem i ansigtet og maven.
WITCH er en teenage pige (tror jeg da ihvertfald) som i 1’eren sidder stille og græder og virker som en der skal trøstes. Men tro om igen. Hvis du lyser på hende, går for tæt på eller skyder på hende bliver hun skide sur og overfalder dg. Du falder ned på jorden på første hug af hende og hun er ikke en man slår ihjel på et headshot.

left 4 dead 2 klovn

Og så er der den mest badass zombier
TANK er en stor STOR zombie med mange muskler som kan rive kampesten op ad jorden og kaste efter jer. Han har ca. 3000 i liv og kan rive jer ned på første hug.

I 2’eren er der de samme som ovenstående med opdateret grafik men har også fået tilføjet 3 nye special infected:
SPITTER som spytter en klat syre efter jer så i ikke står og tror i har helle i et hjørne af banen hvor i kan stå og fragge zombier som det passer jer.
JOCKEY hopper op på ryggen af en overlevende og vil så trække ham væk fra sin gruppe i et forsøg på at isolere personen hvorefter zombier vil angribe ham.
CHARGER er som jeg vil kalde him TANK’s lillebror. Han kan storme ind i jer hvorefter i alle sammen flyver omkuld men rejser jeg op igen, medmindre han får fat i en af jer. Hvis det er tilfældet vil han kaste den overlevende ned i jorden, samle ham op og gentage det indtil han eller den “overlevende” er død.

2’eren byder også på Common uncommen infected som er zombier der simpelthen er specielle for den bane du spiller. I “The Parish” er der strissere som smider politistave når de dør. De kan tilgengæld kun dø ved at blive skudt i ryggen.
HAZMAT er en CEDA* arbejder som har en beskyttelses dragt på. Han er immun overfor ild. Han findes rundt omkring i alle de forskellige missioner.
CLOWN er en klovn som har pivedyr der tiltrækker zombier han findes i missionen “Dark Carnival”
MUDMEN har ikke noget speciale (ikke af hvad jeg har oplevet endnu) men der kommer mudder på skærmen hvis du dræber dem på klos hold. De findes i missionen “Swamp Fever”

Online muligheder i Left 4 Dead 1 & 2

CAMPAIGN som går ud på at spille missionerne med 3 venner eller 3 folk du møder inde i spillet.
VERSUS hvor du kan få lov at spille op til 8 mennesker på en server, hvor der vil være 4 der er Uncommon infected og 4 der er overlevende.
REALISM er hvor det først bliver svært. du spiller normale missioner men du har ingen chance for at overleve. Godt hvis du skal stresse af og ud med noget vrede.

2’eren introducerede:
SCAVENGE hvor der er 4 special infected og 4 overlevende. De overlevende skal hente benzin dunke og fylde generatore op så de kan slippe væk derfra imens at de andre 4 uncommon infected skal forsøge at forhindre dette.

Grafikken
Grafikken er over fed. Spillet er vildt blodigt, du skal kun slå dem en gang med et baseballbat før at hovedet popper. Det er bestemt ikke noget for mindreårige. Grafikken er suveræn og den får dig virkelig levet ind i hvad der foregåre.

Øvrigt omkring Left 4 Dead 2

Opture:

Blodet, grafikken, den måde man skal samarbejde ved at hjælpe hinanden op fra jorden, imens den anden heler sigselv osv.

Nedture:

At man nogengange kan ende på en server med nogen rigtige idioter, som kun tænker på achievements (nogen belønninger du får for at gøre ting som fx. at slå 400 zombier ihjel) og hvor de kun tænker på sigselv. Heldigt er der en votekick funktion så i kan stemme om at sparke en person ud af spillet.
At man nogengange kan føle sig frustreret fordi nogen er så skide gode til det at man ikke har en chance (ja, det har jeg prøvet og så flipper jeg ud og så går det ud over min computer )
At nogen af de uncommon kan virke lidt nederen fordi man ikke har chance mod nogen af dem.

AI Director V2.0:
AI Director V2.0? Det er valves teknologi der gør at spillet aldrig bliver det samme hver gang du spiller det. Nye våben forskellige steder. Nogen veje bliver lukket af så du skal gå en anden, zombier spawner et andet sted du bliver aldrig kedet af spiller.

Endelig kommentar:

Et top notch spil, det skal prøves og skal spilles før man dør PUNKTUM

(*CEDA er de arbejdere der forsker i sygdommen, og skal redde de overlevende.)

×

11 Kommentarer til "Left 4 Dead 2 - Anmeldelse"

 1. Skolebakken2001 says:

  og så votekícket de mig

 2. Skolebakken2001 says:

  hader votekick engang spillet jeg med mine venner så kom der en ind vi spillet med plusdlig begynde han at skyde gas kander kaster med molotov og så tror mine venner at det var mig den dag blev jeg ret ked af det

 3. michael says:

  man kan få counter strikevåben vis man spiller den samme kanpange to gange

 4. tom says:

  hvem ved hvor man kan finde et bass ball bat i left 4 dead 2?

 5. traktor tom says:

  der er 3 automatiske rifler(Ak, M4A1, Scar) og 2 sniper rifler (Semi-auto og manuel).

 6. Micas skipper says:

  det er fek.s tosser der ikke kan finde rundt og dør med det samme !

 7. småkage says:

  votekick er mega nice især vis der er en mic spammer. ham den anden har ret der er kun 2 pistoler glock og deagle. din kæmpe spade ske

 8. Duspende says:

  Hvad mener du? Du kan da ikke være uenig med en feature i spillet . Der er da kun 2 pistoler. Glock og Deagle.

 9. daniel lennø says:

  de har 3 forskellige pistoler og 1 automatisk uzi´er, men jeg enig at man godt kan end med nogle giga idioter. Men jegm er meget uenig med votekick funktionen.

  • MEO says:

   Som Duspende har skrevet er der kun 2 pistoler! Clock og Desert-eagle.
   Og hvis der er tre pistoler så gi’ os alle sammen navnet på den tredje pistol ;)

  • DU ved hvem says:

   Der er 2 Uzi’er
   en med Silencer og en Uden

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.