Medal of Honor 2010 - Anmeldelse

Medal of Honor 2010 - Anmeldelse

@nugat@ | 16. February 2011 | 1 Kommentar
 • Spil anmeldt: Medal of Honor
 • Anmeldelse af: @nugat@
 • Anmelderens karakter: 8.1/10
 • Udgiver: Electronic Arts
 • Udvikler: DICE Studio/ Danger Close Studio
 • Udgivelsesdato: 12. oct 2010
 • Platform: PS3, Xbox 360
 • Genre: FPS
 • PEGI: +18

Medal of Honor er gået ud af 2 verdenskrigs området. Og gået direkte ind i konflikten i mellemøsten.
Spillet er baseret på virkelige fortællinger fra Tier 1 soldatere i U.S Navy Seals og Rangers.

Resume af Medal of Honor

Danger Close, EA Los Angeles og EA DICE (Digital Illusions CE) bringer det seneste Medal of Honor-spil i oktober. Medal of Honor er en serie af et first-person shooter spil, der er fastsat i Anden Verdenskrig. Den første i serien blev udgivet helt tilbage 1999. Den nyeste del af serien, Medal of Honor 2010, fungerer som en genstart af serien, og foregår i krigen i Afghanistan.

Spillet følger Tier 1 styrkererne, en enhed af specielt udvalgte krigere. De blev opfordret til at gøre én ting. Aldrig lad missionen mislykkes.

Medal of Honor kampagnen

Berører bunker af ordere der kommer ind fra de øverste ledere. Der samtidig går over alt logik og sans, men er fortsat fokuseret på kammeratskab og indvielsen af soldater på jorden og i luften i Afghanistan.

Med gameplay fra snigende skarpskytte til det tunge arsenal af Maskingevær og forud-og-skyd taktik. Du vil opleve en bred vifte af forskellige typer gameplay og spil strategi. Med en kløende aftrækker finger kommer du med succes gennem nogle missioner men listighed og evnen til at forblive skjult vil holde dig i live i andre. Du styrer Tier 1 aktører som håndterer visse missioner, som den almindelige hær ikke kan, men samarbejder når der er behov.

gennem hele kampagnen føltes det som selv at være i den aktuelle kamp, og oplevelsen af at være en soldat selv. Missionerne, der fandt sted på den tørre jord i Afghanistan. forvirringen og vanskeligheden ved at finde synlighed i en sky af støv, og bjergene der strækker sig ind i en barriere af fjendtlige mortèr hold som næsten er umulige at spotte.

Historien foregår i et begrænset antal timer og hver person, der er involveret binder pænt ind i historien i den sidste ende. Og som til sidst vises på skærmen, og i rulleteksterne vil der opstå en klar følelse af ærbødighed for soldaterne.

Kampagnen strækker sig over gennem ni forskellige niveauer og tager kun omkring fem timer på normal sværhedsgrad at gennemføre. Det er en relativt hurtig oplevelse og ingen niveauer i spillet er mere besværlige end andre.

Medal of Honor Multiplayer

Medal of Honor kommer med otte kort og fire forskellige game modes, heri ikke medregnet en Hardcore mode, der skifter gennem alle fire Game modes. Disse Game modes omfatter Team Assault, som er din standard team deathmatch, Sector Control, hvor holdene konkurrerer om bestemte punkter på kortet, Combat Mission, som kræver den ene side at tage sig af specielle mål, og endelig objective Raid som går ud på at den ene side forsvarer forskellige mål fra den modsatte side.

Ud over det. Er der syv forskellige former for Killstreaks her kaldes det bare “Score Chains” og ikke baseret på dine kills men på dine points.

Våbene er dejlige at bruge men langt fra balancerede.

Valget af våben var skuffende hvis vi samligner med Bad Company serien.

Multiplayer er sjovt og opjustering føles godt undervejs, men med mangel på kort og spiltyper, har en tendens til at få en overfladisk og gentagene oplevelse hurtigt. Du vil lære de sniping spots og hvor det er nemmest at få et baghold på folk hurtigt … og så vil alle andre.

Teknisk set, er et det en meget anderledes spil oplevelse end singleplayer. Du kan ikke glide i sikkerhed, og du kan heller ikke læne dig for at få en bedre vinkel på tingene.

Dog også fordi det er DICE (Opfinderen af Battlefield serien) har lavet multiplayer delen og Danger Close har lavet Single-player delen.

Karakterer

Gameplay 8.0/10.0
Det er meget velkendt at skyde dig vej gennem en moderne krig i disse dage, og styringen er stram hvilket er fint men jeg finder det dog lidt irriterende hver gang jeg har spillet Battlefield.

Plus vi må ikke glemme alle fejlene i og det manglende Killcam

Grafik og udseende 9.0/10.0
DICE har valgt at bruge samme spil motor som er blevet brugt i battlefield. Flotte detaljer på omgivelserne. Der er ikke meget at klage over.

Lyd 8.6/10.0
Lyden af kugler der ramme dig, eksplosioner, helikoptere der flyver forbi og musikken var en solid tilføjelse, som fyldte i stemningen i dette afsnit.

Levetid 8.0/10.0
Tier 1-funktionen er en sikker ting der vil holde dette spil i live. Rank Up systemet er virkelig originalt og noget du ikke ser hver dag i multiplayer spil. Du ranker ikke bare op og får nye våben som du kan bruge ved alle loadouts. Her skal du spille med et seperat loadout for at låse op for nye våben til dette loadout.

Samlet karakter 8.1/10.0
Det er et spil som kan spilles igen og igen. Og er lige noget for Hardcore gamers der vil have en god udfordring og jeg syntes også at Battlefield Fans skulle tage at prøve det.

×

1 Kommentar til "Medal of Honor 2010 - Anmeldelse"

 1. Snyd.dk says:

  Lækker anmeldelse nugat – dette er et af de få fps jeg endnu ikke har prøvet, men får nu lyst til at give det en chance :D

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.