Beat Hazard - Anmeldelse

Beat Hazard - Anmeldelse

Snyd.dk | 19. February 2011 | 0 Kommentarer
  • Spil anmeldt: Beat Hazard
  • Anmeldelse af: ShadowHMF
  • Anmelderens karakter: 7.0/10
  • Udgiver: ShadowRage
  • Udvikler: Cold Beam Games
  • Udgivelsesdato: Xbox 360 Oct 28, 2009 – PC Apr 15, 2010
  • Platform: Xbox 360, PC
  • Testet Platform: PC
  • Genre: Shoot-‘Em-Up
  • PEGI: +18

Indledning

Beat Hazard som først blev udgivet til Xbox 360 gennem Windows Live er et spil produceret af en enkel mand. Udvikleren af Beat Hazard som går under navnet Steve (her skal det også siges at han kalder sig selv Starg på Steam Forum’s) arbejdede videre på et ikke fuldendt spil som var en del af hans fars projekt.

Spillet i sig selv er meget simpelt, du styrer et rumskib der skyder med sine indbyggede våben, magen til det klassiske spil Astroids og bare har givet det en lille ekstra feature. Se det elegante ved spillet er at dine våbens styrke afhænger af den musik du har valgt jeg vil nu prøve at forklare lidt bedre hvad jeg mener med dette.

Beat Hazard kan sammenlignes lidt med spillet Audiosurf, det fungerer ved at du vælger en hvilken som helst sang du vil spille med og alt afhængig af hvor intens din sang er får du stærkere våben, men ikke nok med det så afhænger det også af din sang hvor mange modstandere der bliver sendt i mod dig og hvor stærke de er.

Undervejs kan du også samle powerups i form af Super bomber, Multipliers, Volume Boosters og Weapon Boosters.

Superbomber sørger for at alle modstandere på banen bliver ryddet og du får udødelighed i få sekunder.
Multipliers gør at du får flere points af gangen ved udryddelse af modstanderne.
Volume Booster gør at lyden bliver højere hvilket resulterer i flere skud fra dit rumskib ad gange.
Weapon Booster gør at dine skud bliver mere kraftigere så det kræver færre skud af dræbe modstanderne.

En lidt bedre forklaring af modstanderne i det her spil er også nødvendigt da de har en væsentlig rolle i dette spil.
Der er astroiderne som nok er de første “modstandere” du møder, de er ikke så nemme at skaffe sig af med for hvis du skyder en af dem ned vil de dele sig op i mindre dele, nemmeste måde at skaffe sig af med dem er at fokusere på en enkel astroide ad gangen.
De næste du møder vil højst sandsynligvis være fjendtlige rumskibe, de første par stykker gør ikke andet en nærmest at danse rundt omkring dig men de andre der kommer er ikke så venlige, de er nemlig gearet med våben men vil nu ikke spolere så meget i denne anmeldelse.
Nu og da vil du nok møde et par angreb fra de store fyre, nemlig bosserne. De har for det meste 3 forskellige våben af gangen og det kan variere fra møde til møde.

Her er et billede af et af mine møder med den store fyr.

Anmeldelsen

Nok om de forskellige dele du kan få til dit skib og de forskellige modstandere der er, nu til den rigtige anmeldelse af spillet.

Holdbarhed: Spillet er i første øjekast ikke så meget holdbart men man skal ikke lade så snyde, du kan altid finde noget musik at spillet med og du kan altid udfordre dig med de forskellige sværhedsgrader der er. Det kan godt blive lidt for kedeligt når man først har nået den højeste rang i spillet, som er elite, men det slutter godt nok ikke der. Som Elite får du låst op for en ny sværhedsgrad kalder Insane (et meget stort hop fra Hardcore til Insane efter min erfaring) og som Elite 10 får du låst op for sværhedsgraden Suicidal (Meget sværere end Insane). Men splittet kan blive meget ensformigt
Vurdering: 7/10

Grafik: Her er der ikke så meget at sige, spillets grafik er meget simpelt. Du er i en 2D univers hvor du skyder modstandere. Der er mange lys effekter i spillet som giver den lidt charme men det er ikke så imponerende sammenlignet med de store titler. Det der også trækker en del ned er disse lyseffekter der folk med Epilepsi og lign. sygdomme desværre har det sværere ved at spille det, dog skal det siges at der er mulighed for at skrue ned for effekterne.
Vurdering: 3/10

Lyd: Det jo her det sjove sker, lyden er det vigtigste i det her spil og her kan jeg ikke tillade mig at give mindre end 10/10. Lyd kvaliteten er jo ligeså god hvis du afspillede den fra Media Afspilleren der følger med Windows og så er det også afhængig af hvor god kvaliteten på den fil du nu har er .
Vurdering: 10/10

Samlet Vurdering: 7/10

Og sidst men ikke mindst, en gameplay footage spillet af ingen andre end mig
Se ikke denne video hvis du lider af Epilepsi eller lign. sygdomme!

Og en lille sjov video af Hamster Alliance, hvad der sker hvis man skriger i sin mikrofon optager det og senere spiller det i Beat Hazard, også en meget god demonstration af spillets mechanics.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.