Penumbra Black Plague - Anmeldelse

Penumbra Black Plague - Anmeldelse

Taizun | 7. February 2010 | 4 Kommentarer

Spil anmeldt: Penumbra Black Plague

Anmeldelse af: Joakim Schack

Anmelderens karakter: 7/10

Udgiver: Paradox Interactive

Udvikler: Frictional Games

Udgivelsesdato: 12. februar, 2008

Platform: PC (Microsoft, Mac og Linux)

Genre: Adventure, Survival Horror

Spillet Penumbra Black Plague udkom d. 21/02/2008 og er 2. spil i en serie på 3. Spillet er om jeg må sige ”one of a kind” med sin unikke spillestil, og vil med garanti give dig en spiloplevelse, du aldrig har set magen til før.

I spillet er du et menneske på jagt efter svar. Du render rundt dybt under jordens overflade i et stort forsknings-kompleks og løser opgaver som ikke bare udfordrer din intelligens men også dine nerver. Imens bliver du inficeret af uforklarlige sygdomme, overfaldet af uhyggelige monstre, forsøgt spist af kæmpe orme, ved at fryse ihjel og oven i alt dette, bliver din person i spillet mere og mere paranoid, hvorunder karakteren begynder at tale med sig selv. Til sidst begynder alting at spidse til –

Du kanter dig hastigt ned af slimede korridorer, mens du varsomt følger det rytmiske lys fra de gamle slidte pærer, der hænger dinglende fra det langsomt dryppende, tilkalkede stenloft. Dette for at holde dig ude for rækkevidde af de uforudsigelige skygger.
Fantastisk spændende.
Grafikken derimod er ikke helt i top skænt taget i betragtning, at spillet er 2 år gammelt, men du bliver så optaget af historien og spillestilen, at du sjældent lægger mærke til det.
Spillet er så realistisk i gameplayet, at du nogle gange tager dig selv i at blive totalt opslugt af spillet så du føler, at det er dig selv, der løber rundt under jordoverfladen i de kolde gange med farer lurende overalt, som var du selv med i en vaskeægte gyserfilm med hjertet siddende helt oppe i halsen.
Plottet virker helt perfekt, hvis målet er, at give dig et par søvnløse nætter og paniske hop fra sædet, når du pludseligt bliver overfaldet af et ukendt væsen i et mørkt rum, hvor det eneste du kan se, er skæret fra en blinkende lampe. Tit har man brug for lange ventepauser for at køle sin hjerne og sit sind ned. Den overraskende balance i spillet sørger nemlig for, at hverken nerver eller puls får et hvil inden den næste stopklods – fantastisk effekt.
Penumbra Black Plague er bestemt et af de bedste spil jeg har haft fingrene i til dato, jeg vil klart anbefale den til alle, der kan lide et godt gys. Dog vil jeg ikke give den 10 point, grundet grafikken og, at jeg 2 gange i spillet oplevede at den samme opgave blev givet, så overraskelsesmomentet anden gangen var derved væk. Det bliver en 7’er.
Tak til Joakim Schack for en fantastisk spilanmeldelse. – Snyd.dk Teamet

I spillet er du et menneske på jagt efter svar. Du render rundt dybt under jordens overflade i et stort forsknings-kompleks og løser opgaver som ikke bare udfordrer din intelligens men også dine nerver. Imens bliver du inficeret af uforklarlige sygdomme, overfaldet af uhyggelige monstre, forsøgt spist af kæmpe orme, ved at fryse ihjel og oven i alt dette, bliver din person i spillet mere og mere paranoid, hvorunder du begynder at tale med sig selv. Til sidst begynder alting at spidse til

×

4 Kommentarer til "Penumbra Black Plague - Anmeldelse"

 1. Snyd.dk says:

  Ja absolut brugbar anmeldelse Joakim.
  Håber vi ser flere fra dig :)

 2. Daniel says:

  Rigtig velskrevet ;).

  • Joakim says:

   Tusind tak, er i øjeblikket på udkig efter et nyt fedt spil som jeg kan anmelde

   • Taizun says:

    Må jeg foreslå disse spil: Battlefield: Bad Company 2, Metro 2033, Aliens vs Predator, Supreme Commander 2, Just Cause 2 og BioShock 2 :)

    Lige et par nye titler som bliver spillet mest for tiden.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.