Mirror's Edge - Anmeldelse

Mirror's Edge - Anmeldelse

† Daniel † | 8. March 2009 | 2 Kommentarer

Spil anmeldt: Mirror’s Edge

Anmeldelse af: ShadowHMF

Anmelderens karakter: 6/10

Udgiver: Electronic Arts

Udvikler: EA Digital Illusions CE

Udgivelsesdato: PS3 & Xbox 360 november 12, 2008 – PC januar 13, 2009

Platform: PC, Xbox 360, Playstation 3

Genre: Modern First-Person Shooter

Mirror’s Edge blev for første gang udgivet til platformerne Playstation 3 og Xbox 360 i november 2008 efter 3 måneders tid blev det derudover også udgivet til computere.

Spillet Mirror’s Edge foregår i et opdigtet sted som godt kunne minde om en storby med alle de høje bygninger og de forskellige transportmidler der er til stede. Du spiller som Faith som er hovedpersonen i spillet. Du er hvad folk kalder en “Runner”, som Runner er du veltrænet i parkour og grunden til dette er at du skal kunne være hurtig og være i stand til ikke at blive set af politiet.
Grunden til at du ikke må blive set af politiet er at du bringer psykiske beskeder rundt mellem de revolutionerende grupper inde i byen. Du og en anden Runner ved navn Celeste er blevet trænet af Mercury som også har en meget vigtig rolle i hele spillet.

Siden spillet udskiller sig fra de fleste andre spil er der blevet tilføjet en tutorial lige når du starter det i Story Mode, meningen med denne korte tutorial er at lære de grundlæggende trick i spillet at kende og lige kort leve dig ind i hvad der kommer til at foregå (Jeg anbefaler at i gennemføre denne tutorial før i fortsætter, da den dækker de grundlæggende ting i spillet som i kommer til at få brug for resten af spillet).
I denne tutorial bliver du også introduceret til Celeste, hun arbejder sammen med dig.

Et lille billede af hvordan det ser ud in-game:
mirrorsedge1

Selve historien i spillet begynder da du modtager et opkald fra din søster Kate som er en del af Blues, du får mulighed for at selv at komme derop ved hjælp af de tricks du har lært, når du endelig når op finder du hurtigt ud af at der en død mand i chefens kontor. Det viser sig at det er chefen der er død og den eneste til stede er din søster Kate, hun er blevet snydt og det meningen med det hele var at det skulle ligne noget hun havde gjort. Man får lov til at søge i rummet og det man støder ind på er en stykke papir med ordet Icarus på. Du bliver nødt til at stikke af fra dette sted da bygningen bliver omringet af Blues og desværre bliver du nødt til at efterlade din søster. Hun siger dog før du forlader stedet at du skal kontakte hendes overordnede Miller om alt hvad du finder ud af. Derefter begynder din mission for at få renset din søsters navn og sørge for at hun ikke bliver henrettet!
Spillet fortsætter og jeg vil nødig røbe historien for spillerne, jeg vil derfor stoppe med intro’en og lade jer om at finde ud af resten .

Det der også er unikt over dette spil er kamp systemet, du kan ikke bare løbe ind i din modstander og slå ham ud for dem du har med at gøre er top trænede indsats styrker velrustet med våben og beskyttelse. Du kan ved hjælp af forskellige comboer være i stand til at slå dem ud, men de kommer aldrig alene og de andre holder ikke igen med at skyde fordi du er ved at slå en af deres egen ned. Jeg vil dog sige at hvis du er hurtig og kan nå at få en af dem ned så burde resten være nemme, for der er nemlig mulighed for at samle de våben indsats styrken smider op. Derved kan man nemt eliminere resten af dem.
Note: Du kan ikke reloade våbenene og de vil højt sandsynligt også sænke dig i fart, brug dem og smid dem væk så hurtigt som muligt!

Et hurtigt billede af hvordan det vil se ud hvis du møder en af dem:
mirrorsedge51

Gennem spillet vil du støde ind på udfordringer der kan tage tid at klare, giv ikke op bare bliv ved for spillet er det hele værd.

mirrorsedge7

mirrorsedge6

Grafikken i spillet er også godt, men dog kun når du køre den på max (på computeren) og det kræver desværre også en pæn kraftig computer, men du kan sagtens spille den i en mindre detaljeret mode og vær ikke bange for at det skal blive dårligt på den måde for det gør det ikke.

mirrorsedge4

mirrorsedge2

mirrorsedge3

Minimumskrav til spillet:

Windows XP or Vista
Processor: Pentium 4 at 2.4 GHz
RAM: 1GB
Video: GeForce 6 Series with 256MB VRAM or better

Anbefalede sysmtekrav til spillet:
Dette er ikke “officielt”, disse krav er baseret på Unreal Engine og er blevet taget fra Unreal Tournement 3’s systemkrav.

2.4+ GHZ Dual Core Processor
1 GBytes of System RAM
NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
8 GB of Free Hard Drive Space

Og sidst men ikke mindst, min egen vudering af spillet:

Holdbarhed: 6/10 Spillet er fint men den fortsætter ikke for evigt. Når historien slutter, så slutter spillet nogenlunde også. Du kan altid prøve det online eller tage nogle Speed Runs, men det er ikke det samme.
Grafik: 9/10 Grafikken i spillet er meget fin som jeg også har nævt tidligere. Dog er det lidt nedern at det er så pixelreret når man køre den i de lavere tilstande.
Lyd: 3/10 Dette bedømmer jeg på min egen erfaring, jeg har selv haft mange problemer med lyden i mit spil og det har mange gange været som at høre en radio der var tændt på men ikke var indstillet på en ordenlig kanal.

Samlet vudering: 6/10 – Ikke det bedste spil, men stadig værd at købe.

Ekstra:
Nogle videoer som jeg har optaget fra slutningen af spillet
Note: Se det på eget ansvar da filmene indeholder en del spoilers!

×

2 Kommentarer til "Mirror's Edge - Anmeldelse"

  1. Emil says:

    jeg syntes at spillet er super godt lavet, go’ grafik og sjovt!

  2. Cheat says:

    God Anmeldelse ! (:

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.