Battlefield: Bad Company 2 - Anmeldelse

Battlefield: Bad Company 2 - Anmeldelse

Snyd.dk | 19. April 2010 | 3 Kommentarer
 • Spil anmeldt: Battlefield: Bad Company 2
 • Anmeldelse af: Adolf Bieber
 • Platform: PC / PS3 / Xbox 360
 • Genre: Modern FPS
 • Udvikler: EA DICE
 • Udgiver: EA Games
 • Udgivelsesdato: 2 mar 2010 (US) – 5 mar 2010 (EU)

Battlefield: Bad Company 2 er et FPS med masser af eksplosioner, bygninger der falder sammen, køretøjer, og humor der hvor det ikke skal være. Battlefield: Bad Company 2 udkom til Europa den 5. Marts 2010, til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

https://www.youtube.com/watch?v=DLYdoodBh5w

Gameplay:

Battlefield: Bad Company 2 er et meget team-baseret spil. Man skal arbejde sammen om mange ting, og man slipper ikke let fra med at spille for sig selv.

battlefield bad company 2 ss2

Alle Battlefield spillene er også elsket for alle de køretøjer der er blevet mast ind, og BF:BC2 er ingen undtagelse. Men med alle de effekter som der er i et spil med masser af køretøjer, eksplosioner og alle de andre ting, kan du som PC spiller godt få lidt ondt i dit grafikkort og processor hvis du planlægger at købe det til din PC.

Det skal også nævnes at i BF:BC2 er der noget som hedder “Bullet drop”, det er sådan set bare tyngdekraft for ens skud, så ligesom i virkeligheden, bliver ens skud en lille smule forsinket og falder lidt. Så hvis du er sniper skal du nok vænne dig til at sigte lidt over dine fjenders hoveder for at dræbe dem, men når du har lært det bliver det en tand sjovere end det ellers urealistiske og lynhurtige skud.

Man kan også ødelægge vægge på bygninger eller ødelægge dem helt, så du skal nok ikke være sikker på at banen ser ud ligesom da du startede, når runden er færdig.

Singleplayer:

I singleplayer i BF:BC2 spiller du som Private Preston Marlowe, et medlem af en gruppe på 4 der udfører speciale missioner. Spillets missioner foregår i alt fra en jungle til en ørken, til Alaska, ALT. Singleplayer kan dog blive lidt irriterende, da nogle missioner skal man ikke andet end at klare nogle angreb fra fjender, og det kan godt blive lidt ensartet (dvs. kedeligt), hvis man ikke er så vild med at der mangler action nogle steder.

Men action mangler der dog ikke i nogle andre missioner, hvor de kommer ud for lidt af hvert, lige fra at hacke en satelit, for at få den til at styrte ned i en landsby en kilometer foran sig eller flygte i en helikopter fra en masse fjender med RPG’er og andet til at skyde en ned med.

Multiplayer:

Synes man ikke så godt om Singleplayer i BF:BC2, vil man næsten med garanti kunne lide multiplayer. Du kan vælge at joine et “Squad” sammen med dine venner eller nogle tilfældige personer inde i den bane du spiller. Du kan spawne på dine squad medlemmer, dvs. at hvis du dør, kan du poppe ud af en af dine squad medlemmer, i stedet for at skulle respawne et eller andet tilfældigt sted og så løbe rundt indtil du finder nogle fjender.

En af de ting der gør multiplayer rigtig sjovt i BF:BC2 er alle de køretøjer der er med. Lige fra du spawner kan du snuppe en tank, helikopter, humvee eller hvad du nu har lyst til og køre rundt og owne. Men husk på at det andet team også har disse køretøjer, så du skal nok regne med at komme i konflikt med nogle fjendelige køretøjer.

battlefield bad company 2 ss1

Vurdering:

Battlefield: Bad Company 2 er et spil med masser af action, og er helt klart anbefalet for skydeglade spillere. Der er blevet tilføjet nogle gode ting for realiteten, som fx bullet drop og Destruction 2.0 (det der gør at man kan ødelægge bygninger, ændre på landskabet osv. med eksplosive ting). Derfor giver jeg følgende:

 • Gameplay: 9/10
  pga. en masse køretøjer, Destruction 2.0, bullet drop og man skal spille som et team.
 • Grafik: 8.5/10
  god grafik, men der er nogle urealistiske textures her og der.
 • Lyd: 10/10
  så bliver det heller ikke bedre. De har virkelig gjort sig umage på det her punkt.
 • Holdbarhed: 8.5/10
  singleplayer er nok noget du kun klarer én gang, men multiplayer derimod, er noget du kan spille igen og igen.

Det giver den gennemsnitlige rating: 9.0/10

×

3 Kommentarer til "Battlefield: Bad Company 2 - Anmeldelse"

 1. Andreas says:

  nu vil jeg lige sige at de gamle BF var meget bedre altså dem der kun var til pc og dem hvor man kan spille 64 det nye er ikke så godt som de andre alt for stor map til de få spillere

  • Adolf Bieber says:

   det er jo smag og behag :) ja banerne er meget store, men man bruger heller ikke hele banen fra samme tid, man går jo fra base til base (rush). i conquest synes jeg at banerne er tilpasse, men det er jo igen “smag og behag”.

  • Taizun says:

   Jeg synes nu at BC2 er rimelig godt. Ja banerne er store, men personligt synes jeg de er lige tilpas. Derudover synes jeg også der gøres meget mere ud af team-work i BC2, end i de tidligere BF spil.
   Banerne i de tidligere BF spil var jo også kæmpe store, med plads til massere af kamp, i vand, på land og i luften. Banerne i BC2 er ikke nær så store, og da der også er plads til 32 spillere, er det netop derfor jeg synes det er lige tilpas.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.