World of Warcraft - Anmeldelse

World of Warcraft - Anmeldelse

Soyaman | 9. March 2009 | 65 Kommentarer

Spil anmeldt: World of Warcraft – WoW

Anmeldelse af: Soyaman

Anmelderens karakter: 9/10

Udgiver: Vivendi Universal

Udvikler: Blizzard Entertainment

Udgivelsesdato: 11. februar 2005

Platform: PC

Genre: MMORPG

WoW Historie:

Spillets historie er meget lang og forvirrende. den handler om krig.
det er Horden mod Alliancen, de kæmper og der kommer nye forhindrer som gamle krigere med en stor hær af udøde. Nye racer som hjælper til og andet.
Historien er alt for lang og forvirrende til at blive fortalt i en anmeldelse, men du kan læse om den her
.

WoW Gameplay:

spillet World of Warcraft, også kaldet WoW, er ultra populært over hele verden, der er mange millioner, som spiller spillet.
Spillet er simpelt og sjovt. Grunden til den store succes er Patchs og udvidelser.
Blizzard (skaberne af WoW) opgraderer spillet med udvidelser, som giver adgang til nye lande, items, magier og nye levels. Tusindvis af forskellige til hver gang.
For at starte WoW skal du vælge dig realm, husk at spørge dine venner hvad for et de spiller på, da du ikke kan transportere din karakter over til et andet realm (man kan ikke spille eller snakke med folk fra andre realms undtagen i pvp, men chancen for at I mødes der er meget lille). Vælg din Race og så din klasse. Alle racer har forskellige fordele og alle klasser er forskellige. Du skal dog betale en lille sum penge hver måned via kredit kort, ca 100kr (du kan vælge at bruge Pre-Paid card, men de koster omkring 219 kr og det virker 2 måneder).

I spillet kan du lave en masse forskellige ting, hvilket gør dette spil unikt i forhold til andre MMORPG spil. Du kan f.eks. gå ud og klare quests, så du kommer i højere level, gå i Dungeon (instances som det også bliver kaldt) få godt gear og så ud og queste igen. Spillet tilbyder en stor verden du kan vride dig rundt i lige fra lvl 1 til 80. Hvis du bliver træt af at queste eller gå i instances, kan du altid (hvis du spiller på en RP server) starte med at spille rollespil. Det er nok sjovest i de højere lvl, men gætter på det er fint for de små levels.
Som du stiger i level får du adgang til nye områder og nye magier og armor.

wpwss1

Spillet er utrolig stort og kan sagtens underholde en ny spiller i mindst 100 timer. Grafikken er dog stadigvæk lidt dårlig men det forhindrer ingen i at spille det. Spillet ser godt ud og det har meget meget få fejl. Finder du dog en fejl i spillet, vil den blive rettet og fjernet i løbet af en uge eller mindre.
Blizzard yder utrolig god support, hvis du har tekniske problemer med spillet eller er blevet hacket.
Der er så mange der spiller WoW, så du er næsten aldrig alene. Der er mange spillere men verden er stor, så du skal ikke være bange for, om du ikke kan klare en quest, fordi nogen har dræbt monstrene. Dette sker dog engang imellem men det kan ikke undgås i MMORPG spil.

World of Warcraft bliver tit sammenlignet med andre spil og du har sikkert hørt om det før. Jeg vil dog tilstå, at spillet ikke er så holdbart, som folk går og siger.
Du kan sagtens spille spillet i 3 år uden problemer, men man skal altså holde en lille pause engang imellem, så man ikke mister lysten til spillet. Et andet problem er også penge. Hvis man ikke har mange penge kan det være svært at skulle betale for dette spil i så lang tid, medmindre man har en ordentlig syg rig onkel et sted i Tyskland.

Spillet er for: dig som godt kan lide et stort MMORPG spil med mange muligheder. Dig som kan lide rollespil (rp realms) og spil i én.
Spillet bør ikke spilles af: dig som hader lange spil uden slutning. Dig som synes at en god historie er et minimums krav for computer spil.

wowss3

Fordele: spillet er så stort og der er så mange spillere, så du føler dig aldrig ensom, og fordi folk betaler Blizzard, tjener de penge til Patchs (mindre fejl i spillet) udvidelser som giver dig endnu flere quests. Blizzard har også et stort og godt support team, de er meget fokuseret på support og det er godt da andre spil måske ikke har sådan et godt hold
ulemper: spillet er stort og der er så mange spillere, det kan godt være irriterende engang imellem, når man bare har lyst til at være alene.
Du skal betale ca. 100kr om måneden, det kan godt løbe op i et stort beløb efter et års tid. Ensformet quests og gameplay (udvidelser giver nye slags quests og andre ting at lave som lidt dækker over dette men stadigvæk ikke helt). Når man når op i de højere level (dvs. når man har spillet et godt stykke tid med den samme karakter).

Karakter

Holdbarhed: 10 [spillet får 10 fordi man kan spille det i så lang tid uden at have gennemført det, de upgraderer hele tiden spillet, så man bliver aldrig 100% træt af det]
lyd & musik: 4 [lyden er utrolig dårlig i spillet, magi lyden er fin men syntes ikke at monstrene giver en særlig god lyd fra sig når de dør. Og der er heller ikke nogen baggrundsmusik, det eneste man hører at ens hest (eller andet dyrs) fødder som rammer jorden igen og igen]
grafik: 8 [jeg har valgt at give WoW 8 i grafik pga at det flotte design, man bliver aldrig helt træt af grafikken. meget unikt og flot lavet, de kunne dog godt forbedre den lidt. Den er nok på en 7’er men alligevel trækker den sig op på 8 fordi man ikke rigtig bliver træt af naturen i WoW]
gameplay: 10 [spillet får 10 i gameplay pga det unikke gameplay Blizzard har skabt. man kan spille med sin karakter utrolig længe uden at kede sig og når man så begynder at kede sig, kan man starte en ny karakter op og skifte mellem dem så man aldrig bliver træt af WoW]

score: 9
spillet får 9 og syntes helt klart det er værd at “prøve” giv det det en chance . det er virkelig en stor succes og der er mange der spiller det og det er der en god grund til, ik? der er dog nogle typer som ikke kan lide den her slags spil og vis du syntes at WoW er kedeligt og alt for ensformet vil jeg forslå at du stopper lige med det samme! du kan ende med at stoppe og have midstet tusindevis af kroner fordi du bare blev ved
jeg vil dog forslå at du køber nogle ekstra reserve spil som du kan spille når WoW keder dig så du slipper for spillet et stykke tid indtil du begynder at savne det. så kan du fortsætte

wowss2

Min lille samling af spil passer perfekt. jeg spiller WoW og når jeg så keder mig med det tager jeg et andet frem som jeg kan underholde mig med en månedstid
min spil samling:
– Warcraft 3 Frozen Throne
Guild Wars
– Call of Duty 4

Du kan garanteret også spille andre spil som Age of Empires, Gears of War eller andre store spil navne, vil dog ikke forslå Age of Conan. jeg har hørt det minder om WoW i gameplay og heller ikke Warhammer da det minder utrolig meget om WoW bare med lidt flere fejl og bedre grafik.

Spillet er billigt og du kan bruge dit 14 dages prøve kort som du får med i spillet for at teste om du kan lide det. vis du kan – kan du starte med at betale og spillet – held og lykke.
advarsel: giv IKKE din account informationer ud til nogen. og lig det IKKE ud på nettet. folk vil prøve at hacke dig ved at gætte dit password eller på en anden måde, hold dit kodeord hemeligt, skift det evt en gang om måneden og fortæl især ikke dit brugernavn til nogen
ved du at du skal spille WoW et offentligt sted [feks en netcafé eller på klubben] skift dit kodeord før du tager afsted til et midlertidligt kodeord og skift det tilbage når du kommer hjem.

×

65 Kommentarer til "World of Warcraft - Anmeldelse"

 1. Klikko says:

  Vil lige påpege at der ligger rigtig meget god historie bag det her spil, hvis man gider at finde det. Lore er der nok af, hvis man vil lære mere kan man finde wiki siden for wow og læse om alle racer, guder, demiguder, helte og krige. Spillet er bygget over Warcraft spillene, som kan anbefales hvis man vil kende historien.

 2. Vals says:

  Spillet skal ikke vurderes inden for de første 10-20 levels. Der er så mange forskellige måder at spille spillet på og mange af dem begynder først i level 60 og opefter.
  Jeg kender en del der har prøvet WoW, og stoppet igen – med kommentaren: “Det eneste WoW handler om er at nakke ulve og stige level…”, hvortil jeg så får at vide at de stoppede efter level 12. Så har de ikke engang prøvet 10% af spillet >.<

  Go' Gaming

  • Vals says:

   PS: Du får ikke noget ud af spillet som lille, heller ikke 12 årig… Lær Engelsk, og så begynd. Spillet kan ikke pauses og de ældre spillere kan godt bilve irriteret på en spiller der hverken svare eller gør noget som helst af det der skal gøres i forskellige situationer. Det kræver lidt “hjerne” at spille spillet, hvis i forstår hvad jeg mener.

   Bare lige et ekstra tip for ikke at ødelægge en go start på et spil :)

 3. MEO says:

  Man behøver ikke betale for spillet en gang om måneden!
  Hvis man har købt det i en butik så kan man bare indtaste sin CD-Key og så kan man spille gratis :) Eller næsten ^^ Man skal jo betale for det ude i den butik man køber det ved :)

  • Soyaman says:

   det er ikke helt sandt..

   den CD-Key man får i butikken bruges til at aktivere ens WoW Account og upgradere fra f.eks Burning Crusade til WoTLK

   det er ikke muligt at spille gratis i World of Warcraft. på nogen lovlig måde overhoved.

   det at betale gør at Blizzard Entertainment kan betale for deres medarbejdere for at lave nyt Concent hele tiden :)

  • Vals says:

   At være online på Blizzards World of Warcraft servere, kræver betaling. Det koster ca. 100 kroner om måneden. Prisen ændres dog ved køb af f.eks. 6 måneders “gametime” på én gang, men det er jo salgs-tilbud. Spillet koster i butikkerne og du får her én måneds gratis gametime med. Derefter begynder betalingen online eller via gamecards fra butikken.

   Der findes tons vis af private World of Warcraft servere, som ikke er lovligt opsatte. De er gratis men hvor der i de fleste tilfælde kan doneres. De servere har enormt mange fejl og har ofte en helt forskruet spille stil, f.eks. at stige til max-level på dit første kill.
   Jeg anbefaler de normale servere : )

   Til Soyaman
   Præcis. Betalingen går til udvikling af spillet og løn til de mange gamemasters mm. der står til rådighed med ingame(og offline) hjælp, faktisk altid.
   Der er jo et godt stykke over 10 mio WoW-spillere pt. Det gør jo WoW til et kæmpe projekt som skal vedligeholdes ved en eller anden indtægt. Blizzard har mange spil i luften som også er dyre at udvikle.

   Nå men, hyg jer drenge. Måske møder I én af mine, nu 5 level 80’ere, på Earthen Ring

 4. rasmus says:

  jeg har to lvl 80 og 1 65 og en 10

 5. marcus says:

  world of warcraft er det beste spil jeg er i level 46 og jeg har en mand i level 15 og jeg er i blood elver land med min mand i level 46 der noge der er i level ?? for mig

  • Soyaman says:

   spillet er bygget op sådan at alle mobs der er 10 levels over dig (gælder også for andre spillere) står i ?? hvilket betyder at de critter, og skader meget mere på dig og du ville have svært vil at ramme dem (de ville dodge, parry, block etc) og du vil skade meget lidt.. :)

 6. Hvor gammmel er den andmelder lige? kunne jeg godt tænke mig at vide:P

  • Soyaman says:

   jeg er 15, hvorfor spørger du? ja. min anmeldelse var nok ikke helt gennemtænkt og laver måske en “rewrite” på et tidspunkt

 7. smedpelsen says:

  Spillet stopper ikke ved lvl 80. Det begynder først for alvor der. Raids. Naxx Ulduar toc og nu ICC. Det tager nok det næste år.

 8. anders says:

  er der nogen der hved hvordan man stopper med at spiller wow

  • Vals says:

   Din account hos Blizzard vil altid være i deres Database. Den eneste måde du kan stoppe er at lade være med at betale. Så bliver din account låst indtil den dag hvor du betaler igen. Du kan ikke slette din account, kun fryse(låse) den.

 9. jacob-anmelder says:

  Hej Jeg Synes At Wow Er et mega sejt spil og har set en af mine venner og har selv prøvet det det er nice og sjovt

 10. WOW FREAK (har 3 lvl 80`ere) says:

  davs
  altså jeg ville fåreslå at man spillet warcraft 1 2 og 3 + expensien der får man nemelig hele historien bag spiller
  mare lige et tip

  hilsen casper

 11. Bloodstealer Agamaggen says:

  det er godt men der er nogen fejl men man skal snuse godt efter for at finde dem
  fx. i den store meneske by kan du falde 30 meter og lande under byen og kan se over det hele.
  der er også byen før hvor du kan falde ned bag 6 store tønder og hvor du skal bruge haert stone for at komme væk igen … LOL

  • Vals says:

   En meget sjov bug ja. Spillet er jo bygget op så genialt, at det ikke kræver det store at spille. Alle objekter er tomme inden i og kræver derfor intet at køre. Ved brug af sådan en grafik vil der altid være små huller som du vil kunne bryde igennem.
   Det er f.eks. også lidt surt at bryde igennem jorden og så falde ned igennem ingen :/

   • Vals says:

    Rettelse af ovenstående besvarelse!
    (…) og så falde ned igennem ingen ting :/ Men det sker yderst sjældent.

    • Soyaman says:

     Ja WoW er et fedt spil senere. Man kan for at sige det mildt ingenting i level 12.

     Alle de fede abilities kommer senere, samt content (Burning Crusade f.eks) Arena og nye battlegrounds. altsammen en del til at gøre spillet fantastisk.
     Når man er nået level 80 og er geared op til “average” har man set alt der er i spillet.
     Det betyder dog ikke at det slutter der. For de ting man kan er stadig sjove :) I det mindste et par måneder. Derefter tager man en pause og begynder så igen få måneder efter :)

 12. Andreas(wow) says:

  Er i lv 44 med min bedste charater han hedder Galater og han er Night Elf Hunter så spørg mig og så booster jer i lv

  Ps er i på skype så er mit Skype navn Andreaswesthhansen

  ps igen ThaiThaiWeb.com er min fars Hjemmeside

 13. Soyaman says:

  hej, WoWlord. kan faktisk ikke rigtig hjælpe dig med det problem. du kan dog gå ind på Curse.com (hvis det er der du downloader dine Add-Ons) og få fat i deres gratis Client :)

  og nah. spillet stopper ik’ i level 80. det er den sjoveste del af spillet. selfølgelig bliver man træt af at være i level 80. har selv prøvet det. men det er sku’ stadigvæk sjovt :)
  men for at sige det med få ord. World of Warcraft er et godt solidt spil der garanteret holder i mange, mange år endnu. men det har dog stadigvæk sine mangler :)

  læs om den nye udvidelsepakke her http://www.wow-europe.com/cataclysm/
  and good luck grinding!

 14. Malthe says:

  Sensygt godt de er der sku’ ikke så meget at sige til!!

 15. WoWGameren says:

  det er nu ikke engang helt rigtigt at bøgerne er på engelsk :) flere og flere bliver oversat til dansk efterhånden så alle skulle kunne få loren med.

 16. Soyaman says:

  godt påpeget, Wowgameren.
  kunne ik’ sige det bedre selv.
  jeg har nu selv spillet WoW i 2 – 3 år. og jeg syntes stadigvæk det er sjovt. jeg syntes ikke grafikken har mistet sin charme, og lydeffekterne er stadigvæk værd at høre på.

  som sagt er WoW baseret på nogle bøger. så hvis du er meget interreseret i historien kan du simpelt nok gå ind og købe dem. de står nok på engelsk men W/E.

  og med hensyn til aldersgrænsen, har jeg ikke noget mod at spille med 12 årige så længe de er modne nok til at kommunikere med andre.

  WoW er et fantastik spil og jeg vil garanteret fortsætte med at spille det i flere år.

  • wow lord says:

   hej soyaman. kan du hjælpe mig i wow. er i out land. spiller på severen kazzak er death knight og min quest helper virker ikk.

 17. WoWGameren says:

  Først og fremmest vil jeg fortælle dig at din karakter omkring lyd er helt hen i vejret, da WoW har et sindsygt flot Soundtrack. Derefter vil jeg fortælle dig at historien også er virkelig god da de har brygget på den i rigtig mange år, der er sågar skrevet romaner omkring warcraft universet der passer ind i loren. Nogle andre rettelser kommer her:

  Realm – Man kan sagtens skifte realm
  Spillet er unikt fra andre mmo fordi man kan gå i instances/dungeons – Det kan man sjovt nok også i en del andre mmo’s ;)

  Grafikken er dårlig – Grafikken er ikke dårlig, det er meningen at den skal se sådan ud for at det skal minde om WC3

  “Et andet problem er penge” – Det er nu nok de færreste i dagens Danmark der ikke kan skrabe 100 kroner sammen hver måned så jeg vil ikke kalde det et problem

  “spillet er stort og der er så mange spillere, det kan godt være irriterende engang imellem, når man bare har lyst til at være alene.” – Nu er det jo ikke så tit man spiller et MMORPG for at være alene

  “og jo, selvom det har fået 10 mange stedet syntes jeg stadigvæk ikke det er så realistisk og værd at give 10”

  “grafikken er også lidt tegneserie agtigt. hvis du kigger på Far Cry 2 eller Crysis ser det realistisk ud :) ikke her. sorry mester, men WoW får ikke en bedre karakter”

  og fra dine kommentarer får du det til at lyde som om grafik er lig realisme hvilket ville være den største gang vrøvl jeg længe har hørt da realisme langt fra er lig med god grafik

 18. Andreas says:

  Wow er et sejt spil med mega god grafik den eneste grund til jeg ikke spiller det, det er fordi det koster penge og det er ret mange penge mand skal af med 100 kr. men det er mega nice funny :D

  HILSEN HUDYxD

 19. Kim Løvenholdt says:

  Jeg vil gerne lige påpege at hold dig væk fra spillet hvis du ikke kan engelsk ret godt eller er under 12.

  Som WoWgamer er det belastende at møde en som ikke kan forstå engelsk eller er moden nok i hovedet til at tage forskellige valg, som man ellers skal i spillet.

  Jeg er ikke helt enig i lyden.
  Baggrundsmusikken er fantastisk, har du overvejet at kigge på dine sounds indstillinger.
  Det er fantastik at Blizzard spenderer så mange penge i symfoni orkestere og prof. Kor sangere.
  Som du selv siger, lydene fra creatures (mobs) er lidt elendige. Personligt lægger jeg ikke mærke til det når jeg spiller spilet, da jeg er mere optaget af at queste, chatte etc…

  WoW har bare nogle få mangler.

  En aldersgrænse som de tager seriøst.
  Er du under alderen, så hold dig væk =)

 20. wow gamer says:

  Man kan også gå ind på youtube.com og se om spillet er noget for en.
  Jeg har spillet W.O.W i mange år og jeg vil anbefale W.O.W til ALLE der ikke har noget at lave… der er mega god grafik mega gode lyde… MEGA GODT LAVET.
  Det er det største online spil EVER der er mange milioner der spiller lige fra 11-75 årige der spiller og jeg gi’ 1000000/1000000

 21. wow gamer says:

  jeg kender en hjemmeside hvor man kan få hjælp til nogle af de mange meget svære Quests… Thottbot.com det er en World Of Warcraft database… hvor man også kan se andre ting som ride dyr,bosser,armor,wepon,raid, alt! Mega cool hjemmeside så tjek det ud!!!

 22. Jonas says:

  åhhh… syntes ikke normalt om sådane spil men efter denne her anmeldelse så vil jeg tænke MEGET anerledes på WoW

 23. James says:

  det stopper den dag du bliver 80 da du vil blive nød til at gøre de samme ting om og om igen ;) (har a Sh*tload a 80)

 24. Frederik says:

  Jeg vil sige World Of Warcraft er det bedste spil der er lavet, med alle de steder man kan være, spillet er hyggeligt, da man kan spille med sine venner, gemmenfører utrolige Quester som giver mulighed for nye ting og Guld som man kalder det i spillet, da de to nye spil kom, var der mere at lave, man kan kunne komme nye steder hen, få nye dyr at ride på, og racer som kom.
  Jeg vil give spillet 10/10
  da det er et adventure spil, som aldrig stopper.

  Frederik ;).

 25. James says:

  også for personer DER gerne vil vide hvor WoW lore stammer fra.
  der er fra
  WC 1+2/mini campain i wc frozen throne
  The burning crusade stammer fra WC 3 + udvidelse
  Wrath of the lich-king samme som oven over :)

 26. James says:

  Har spillet det her spil i meget lang tid nu. det er spild a tid hvis du ikke har det.. spillet er meget godt udført men er ikke holdbart for personer der gerne vil andet end at dræbe ting :S spillet går 40% på at besejre andre væsner / personer
  30% på at gå /flyve 30 % på at vente
  andbefaler kun spillet til toldmodige typer som godt kan vente 2-24 timer på at serverene er oppe at køre / flere dage

  age of conan er et YDERST veludført men pisse-kopliceret spil
  warhammer-online er godt men KEDELIGT i længden

  Linage – EVE er gode spil! :D

  MEN VIGTIGST AF ALT! *HVER PERSON SIN SMAG!*
  lig venligst feedback hvis du vil

  • Vals says:

   >.< Den ventetid på flere dage du beskriver… Den forekommer aldrig. Den ugelige lukning af alle servere gør at mange fejl kan løses, serverene kan blive re-startet, nye opdateringer/patches kan sættes i funktion osv. Elektronik kan skabe problemer – og vil gøre det. Disse lukninger kan ja trække ud nogle gange, og ja. Jeg har oplevet at måtte vente til kl. 22 en aften på at serveren oppede op på skærmen, og hvad så. Disse resets er planlagt fra kl 03:00 til 11:00 natten til Onsdag.

   Ang. dine timer til fods og på ryggen af disse "flyvende taxier", så ville jeg lige sammenligne det med virkeligheden. Hvor mange køre bil som barn? Hvor mange erobre verden uden en solid uddannelse mm. i rygsækken? Alt denne "oplæring" tager tid, og derfor skal man løbe rundt i staren af spillet. Denne løben gør dig jo bare mere glad, den dag du kan få et mount, i form af hest e.l. : )

   Hvis du ikke vil vente, så er det sq da ikke smart at spille EVE mester : )

 27. Helena says:

  W.o.w. Det er et vildt godt spil jeg elsker af spille det, det gør mine veninder ozz når de er på besøg! :)

 28. Jannik says:

  Undskylder den dårlige opsætning af min tidligere bedsked. (og har ikke læst nogle tidligere kommentare osv.. ) :=)

 29. Jannik says:

  lyd & musik: 4 [lyden er utrolig dårlig i spillet, magi lyden er fin men syntes ikke at monstrene giver en særlig god lyd fra sig når de dør. Og der er heller ikke nogen baggrundsmusik, det eneste man hører at ens hest (eller andet dyrs) fødder som rammer jorden igen og igen]
  FEJL!!!! Det er der ihvertfald.. prøv at kigge i dine sounds options du har slået det fra eller fået ´ramt control+m samtidig. :)
  Spillet bør ikke spilles af: Dig som synes at en god historie er et minimums krav for computer spil.
  ENDNU en fejl… :) Der er nemlig en sindsyg god historie bag spillet som stammer fra Wc3 og wc3ft
  Kend din lore og spillet bliver sjovere :)

 30. Soyaman says:

  nå ja. historien :)

  jo. World of Warcraft er en mere detaljeret udgave af Warcraft’s historie. den nyeste udgave af Wc3 har undetitlen Frozen Throne som også er med i WoW [Lich King] man kan stadigvæk ikke få lov til at kæmpe mod The Lich King, men det kommer nok.

  der er mange ting at læse om hvis man er mere interreseret i historien end selve spillet
  http://www.worldofwarcraft.com/info/story/index.html#Lore her
  ta’ et kig, det skader ikke :) det står dog på engelsk men det går nok

 31. Soyaman says:

  no offence guys. men WoW’s grafik er altså ikke det store.. det er tegnet og dårligt. fordelen ved det er at det er så holdbart. man kan kigge på det i timevis uden at blive træt af det, som man gør i andre spil. det er en af grundene til jeg spiller WoW og at det er så populært.

  og det er også lidt noget lort at sige at det er et dårligt spil fordi der er så mange der spiller det. det er faktisk en fordel at der er så mange som spiller det. der er så mange til at hjælpe dig og WoW kan blive ved at med tjene penge til at ordne fejl og fortsætte spillet.
  det er selfølgelig ikke alle som kan lide spillet, men der er ihvertfald mange der kan! så hvis du ikke kan lide det, hold det for dig selv, for der er mange andre der kan.
  og igen til den der grafik diskution. jeg har ejet spillet i omkring 3-5 år. og jeg er stadigvæk ikke træt af grafikken. det må da sige noget? og jo, selvom det har fået 10 mange stedet syntes jeg stadigvæk ikke det er så realistisk og værd at give 10. der er mange spil som har fået 10 for deres realisme, men dette for et 8 tal med stor pil op af!

  og mange tak til alle jer som syntes det er en go’ anmeldelse, jeg har brugt noget tid på den, og håber jeg kan lave flere anmeldelser senere ude i fremtiden :)

  PS:
  spørgsmål omkring spillet kan du stille inde på vores forum – Snyd.dk/Forum
  men du får pet i level 10 hos din Trainer. spør’ hos en vagt i en af dine Capital Cities. Feks Stormwind eller Orgrimmar

 32. spillemanden says:

  Jeg syntes os det er et mega fedt spil. det er bare totalt nedern at jed kun kan spille det hos mine venner fordi mine foraeldre syntes jeg ikke er gammel nok til at have “faste udgifter”
  PS. tak for din andmeldedse soyaman.
  venlig hilsen spillemanden

 33. okajle says:

  Ja du får en Quest i level 10 henne ved den anden by altså byen du kommer hen til efter de queste fra lvl 1 til 6 der er din træner du skal snakke med og han gir dig en quest om at du skal tæmme nogen dyr når du har gjort det har du klaret questen og har lært at tæmme dyr så skal du bare tæmme et dyr(husk at gi den mad ellers løber den sin vej)og så har du et dyr
  Det koster ikke 219 for et gamecard i vores blockbuster og gamestop koster det kun 190kr for 2 måneder mere billigt end at bruge visa eller andet card der koster 100 om månded

 34. lasse Jørgensen says:

  er der nogen der ved hvordan man får pet fordig jeg er nybegynder mange hlsner lasse

  • malte says:

   ja det er nemt er i lvl 66 og 55 og 80 bare sig hvad art du er og om du er warlock eller hunter det er ikke så sværdt hilsen malte……:-)

 35. martin says:

  wow styèr det er fedts spil i hele verden
  man får venner det er fed grafik og god til hjælpe med Eng

  • bas says:

   det er sku rigtig. det er verdens fedeste spil hilsen

  • lasse Jørgensen says:

   ja det er rigtig godt til at hjælpe med eng og det er det fedeste spil i verden og man får rigtig gode venner. tak fordig du sage det med vennerne, fordig jeg glemte min fætter han spiller også WoW og han syntes det er det fedeste spil i verden. tak martin

 36. piddy says:

  så er det godt at wow’s historie er lige som warcraft 3 historie :b

  • jeppe says:

   jeg kender en god måde at tjene penge på du skal gå op i mining og skining du kan sælge tingene for gode penge for 2 til 30 eller mere håber det hjalp lidt:D

  • lasse Jørgensen says:

   er den lige som Warcraft 3 det har jeg ikke lagt merke til. tak piddy mange hilsner lasse

  • mike says:

   hej jeg hedder mike jeg er 10 år og jeg elsker wow jeg har spilt wow siden jeg var 5 år så jeg har 4 lvl 80 og nogle fra 50-70 har jeg også rigtig mange af men jeg vil råde jer til at prøve det det er et godt spil PS. jeg spiler på Balnazar og Ravenhodt

   held og lykke xD

   • Nikolaj l. says:

    Hej Mike. Jeg er også 10 år. Jeg har engang spillet WoW hos min pap-storebror. Jeg ville have spillet det i 3 år nu hvis ikke min “storebror” havde ladet vær med at betale. Det er et super,mega overhere, syko opperen spil som alle burde prøve.Nu har jeg kun råd til at spille i lidt over et år. Store strategiske hilsner fra Nikolaj L!!!

 37. Soyaman says:

  aye. sandt nok.
  men. hvor mange procent WoW spillere kender historien? jeg gør ikke. og man får ikke rigtig historien af vide når man spiller. man skal læse sig frem til det i sine quests. og da der er over en million af dem så kan det virkelig tage lang tid :P. GW feks viser små klip så man kan følge lidt med i historien hvilket WoW ikke gør. såååh.. grafikken er også lidt tegneserie agtigt. hvis du kigger på Far Cry 2 eller Crysis ser det realistisk ud :) ikke her. sorry mester, men WoW får ikke en bedre karakter

  • lasse Jørgensen says:

   jeg kænder heller ikke historien, jeg ved ikke vor mange procent WOW spillere der kender historien. godt spørgsmål soyaman

 38. Darth Master says:

  Ehm, jeg synes egentlig at det er den rigtige karakter der er givet til grafikken. Jeg ved ikke hvem der har voteret og kåret til spillet det bedste spil grafisk i verden, men jeg er ganske uenig i den kåring…

  Spillets grafik er udmærket, men altså ikke noget jeg faldt på halen over da jeg prøvede det hjemme hos en ven.

 39. J master says:

  Du kan da ikke give 8 i grafik når det er blevet voted som det bedst-grafik spil i hele verden??!? og historien er kun forvirrende hvis man ikke sætter sig ind i den.. og der skal virkelig meget til for at få 10 hos dig hvis WoW ikke får det for det er blevet stemt til verdens bedste spil og mest afhængighedsskabende :) og så er det også verdens største onlinespil med flere spillere end dig er mennesker i Danmark..

  P.S. Historien STYRER xP

  • Tiny Tiger says:

   Er du tosset. WoW’s grafik er da mega dårlig i forhold til alle nye spils grafik. WoW taber altså på grafikken.

   • lasse Jørgensen says:

    nej det gør det ikke, det er helt vildt fedt spil med den bedste grafik. Så prøv og kig igen Tiny Tiger

  • lasse Jørgensen says:

   altså jeg syntes at du har ret, han kan da ikke bare giv den 8 i grafik jeg ville giv den 10 i grafik

   • Taizun says:

    Han giver grafikken karakter efter hans egen mening og smag. Han giver ikke grafikken karakter efter andre spilanmelderes og spilleres mening og smag.
    En spilanmelder skal være fortrolig med at han kan anmelde spillet både neutralt og efter hans personlige mening.

    Kunne ikke undgå at lægge mærke til at du modsagde Tiny Tiger, da han sagde at WoW’s grafik er mega dårlig i forhold til mange nye spil. WoW’s grafik er dårlig i forhold til mange nye spil, selv tilbage i 2006-2007. Men WoW’s grafik har sin charme, og det er meningen at det skal se således ud. WoW kører trods alt delvist på samme grafik-motor som Warcraft III gør. Derfor er der også begrænsninger på hvor gode/smukke grafiske detaljer de kan lave. Da spillet er så stort som det er, er det også meget svært at gå i dybden med de grafiske detaljer, da det ellers ville kræver mange flere ressourcer fra spillernes computere, således ville færre personer også være istand til at spille det optimalt.

    Til Tiny Tiger’s forsvar vil jeg gerne bede dig lave lidt research omkring de ting der diskuteres, inden du modsiger andre, uden at have ret.

 40. Soyaman says:

  hej Rasmus. jeg vil forslå du kigger på den “mini-guide” jeg er i gang med at mixe sammen som er baseret på personlig erfaring og som skulle hjælpe dig gennem de første par levels.

  håber du får meget glæde af dette spil som Mulle vidst ikke har fået. jeg har kun 1 ting at sige – held og lykke

 41. Rasmus says:

  hej jeg over vejer at købe WoW og du hjalp mig virkelig meget da jeg læste din anmeldelse om spillet blev jeg klar over at det er det perfekte spil for mig.

  PS. mange tak

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.